Fototapet fra eget billede eller illustration

Her kan du designe dit eget tapet. Det er nemt. Det eneste, du skal gøre, er at uploade et foto eller en illustration, i et hvilket som helst billedformat. Udfyld dine specifikke mål,Læs mere og vælg tapetmateriale. Vi trykker tapetet, efter at du har lavet bestillingen, og inden for 1-4 arbejdsdage er dit tapet fra dit eget billede på vej til dig. Tapetlim er inkluderet.

Tapet fra eget billede – sådan fungerer det

Vidste du, at du kan skabe dit eget tapet med lidt kreativitet og et billede i høj opløsning? At du kan vælge lige præcis det motiv, du vil? Du uploader et billede – jpg, tif, eps eller pdf, i den højeste kvalitet og opløsning, du har. Hvis du er i tvivl, om billedet er i høj nok opløsning, kan du kontakte os inden du bestiller, så hjælper vi med at granske billedet. Vi vender tilbage med svar inden for tre arbejdsdage. Vælger du at bestille med det samme, angiver du målene, beskærer billedet og vælger materiale, på samme måde som når du bestiller et motiv fra vores sortiment.

Personlig hjælp

Ønsker du personlig hjælp til dit bud, kan du vælge at oprette en anmodning om billedarbejde, efter du har uploadet billedet på vores hjemmeside. Udfyld dine kontaktoplysninger og hvad du ønsker hjælp til, så vender vores dygtige billedredaktører tilbage inden for tre hverdage med svar på, om billedet kan printes, og hvilke ændringer der kan foretages.

Hvad koster et tapet fra eget billede?

Prisen på et unikt og personligt tapet varierer, alt efter hvilket materiale du har valgt. For at se det totale beløb, kan du nedenfor udfylde, hvilke mål du gerne vil have – så kan du se prisen på vores forskellige materialer.

Vores grafikere hjælper dig

Hvis du vil ændre noget i dit billede, fx fjerne et objekt eller ændre farve eller proportioner, kan vores dygtige grafikere hjælpe dig med det. Upload dit billede på vores hjemmeside, og rul ned til 'Lav ændringer i billedet'. Der udfylder du, hvilke ændringer du ønsker. Det er godt at være så detaljeret, som du kan, når du beskriver, hvordan du vil have os til at ændre dit billede. Vi vender tilbage inden for 1-3 hverdage med information, om hvilke ændringer der er mulige at foretage.

Hvilken størrelse skal mit billede have?

For at vi skal kunne trykke dit foto eller din illustration som fototapet, skal billedet have mindst 1 pixel pr. millimeter på tapetet. Det betyder, at hvis du fx vil bestille et fototapet, som er 4000 x 2500 millimeter (4 x 2,5 meter), så skal billedet være mindst 4000 x 2500 pixels. Når du uploader dit billede, skal du tænke på, at det skal være en billedfil og ikke en tekstfil. Det er for at bevare billedets kvalitet.

Hvilke billeder kan jeg bruge, når jeg vil skabe mit eget fototapet?

Familiefotos, naturbilleder, illustrationer og feriebilleder – hos os kan du uploade lige præcis de billeder, du vil, og skabe dit eget unikke motiv. Har du ikke selv et billede, du gerne vil trykke som tapet, kan du tjekke billedbureauet Dreamstime. Send en mail til kundeservice med billedets id-nummer – så hjælper vi dig.

Sådan kan du bruge din kreativitet på væggen

Vi ser en væg som et tomt lærred, en mulighed, hvor du med et unikt tapet kan give hele rummet den helt rigtige følelse. Men nogle gange er vores farvestærke, enkle og grafiske tapetmotiver ikke lige det, du søger. Du vil måske gerne have en væg, der er sort som natten? Et mønster, du selv har tegnet? En collage med børnebørnene? En væg med lige præcis dit favoritordsprog? Eller et tapet fra den dybeste jungle, som du har fanget med dit kamera? Eller måske kan du ikke bestemme dig for én farve og vil gerne have to matchende farver? Eller et mønster, som løber vandret i stedet for lodret? Her er ingen begrænsninger. Dit skræddersyede tapet skaber en ny stil og følelse, som fortæller din egen historie på væggen.

Hvilken tapetkvalitet skal jeg vælge?

Uanset om du uploader dit eget billede eller vælger et motiv fra vores brede sortiment, vælger du selv, hvilken tapetkvalitet der passer dig bedst. Vores tapeter trykkes på et non-woven-materiale, i standard- eller førsteklasses kvalitet. Materialet er slidstærkt og miljøvenligt. Forskellen er, at førsteklassesmaterialet har fået et ekstra lag, hvilket gør, at tapetet har en mere mat overflade, er refleksfrit og kan rengøres med rengøringsprodukter – perfekt til småbørnsforældre, fotograferinger og i offentlige miljøer."
Produktoplysninger

Dit personligt fototapet

Upload dit billede for at se, hvordan det kan tilpasses til din væg.

Vælg billede

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Vælg nogle af vores produkter, eller upload dit eget billede for at sende en forespørgsel.

Eksempel på ændringer

Sort og hvid

Skift farve

Vintage

Restore

Colour splash

Fjern objekt