Brune fototapeter

Udvalgt af de gamle grækere og Leonardo Da Vinci. Mål rød, sort og gul - eller rød, gul og blå - op i en skål og rør rundt. Hvad får du ud af det? Farverne kombineres og skaber en ny Læs merefarve - brun. Denne fredfyldte farve har været et elsket valg i ti tusind år. Pigmentet umbra blev først brugt på grund af dets høje indhold af jernoxid og manganoxid. Senere fremstillede de gamle grækere et rødbrunt pigment fra en blæksprutteart. Leonardo Da Vinci og Raphael brugte pigmentet i deres kunst under renæssancen, og det bruges stadig af kunstnere i dag.

Et brunt vægmaleri påvirker os

Stabilitet, ro, ærlighed, varme, elegance og sikkerhed er nogle af de mange kvaliteter, som farven brun symboliserer. Hos Photowall tror vi, at de fleste mennesker kan blive enige om, at vi alle har brug for nogle af disse kvaliteter i vores liv, og det er kun naturligt og logisk at lade farven brun bringe disse kvaliteter ind i vores hjem med et stilfuldt vægmaleri. Brun som farve er hverken dramatisk eller højrøstet. Den har ikke brug for rampelyset. Det er en farve, der udgør en smuk baggrund, fordi den altid er omkring os. Når dens årstid, efteråret, langsomt indfinder sig sidst på året, bliver vi aldrig overrasket eller overrasket. Farven er en stabil farve. Den beroliger vores øjne og vores sindsro. Uanset hvor intens eller dominerende farven er, tager den aldrig fuldstændig overhånd. Det er en tilgivende farve, en varm farve, der altid vil omfavne dig som en god ven, uanset dit humør.

Styling med et brunt vægmaleri

Uanset om du foretrækker den lette landlige stil, det sikre moderne og tidløse look eller den nonchalante bohemeindretning, vil du altid kunne finde en brun farve i en nuance, der passer til dig. Belysningen af det rum, du ønsker at forvandle, er afgørende for, hvordan de brune nuancer vil blive opfattet. Kølige, gråtonede nuancer kan stadig føles hyggelige og varme, hvilket gør farven nem at arbejde med og omkring. Andre brune nuancer kan være kompakte, dristige og på grænsen til det gyldne. Karamelbrun er en favorit hos mange, hvilket giver god mening. Den er mørk nok til at gøre et indtryk, men ikke så mørk, at rummet føles trist eller usikkert. Karamelbrun er absolut bedst i et rum omgivet af mørkerøde, lysegrønne og orange detaljer. Retro Circles er et af vores vægmalerier, der perfekt udtrykker den karamelbrune farve. Spice Patches I - et endnu mere alsidigt brunt vægmaleri med et uendeligt udvalg af nuancer og nuancer på spil - er en anden ægte favorit her hos Photowall. Overvej et brunt vægmaleri, hvis du ønsker, at et rum skal udstråle varme og stabilitet, eller hvis du vil skabe et solidt fundament for den resterende indretning. Den brune vægs alsidighed er en af dens absolut største styrker. Det betyder, at du kan bruge det hvor som helst i dit hjem. Lige fra den populære stue og det stimulerende hjemmekontor til det diskret skjulte walk-in closet. Vi synes, at brun er en fantastisk farve.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.