Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Eventyr på cykel - Tapet - Babyværelse

530

motiver

Brune fototapeter

Udvalgt af de antikke grækere og Leonardo Da Vinci. Bland rød, sort og gul eller rød, gul og blue i en skål, og rør rundt. Hvad får du? Farverne kombineres, og man får en ny farve: brLæs mereun. Denne rolige farve har været et elsket valg i titusinder af år. Pigmentet umbra blev brugt i starten grundet dets høje indhold af jernoxid og magnesiumoxid. Senere fremstillede de gamle grækere rød-brunt pigment fra en tiarmet blæksprutteart. Leonardo Da Vinci og Raphael brugte pigmenterne i deres kunst i Renæssancen, og det bruges stadig af kunstnere nu til dags.

Et brunt fototapet gør et indtryk på os alle

Stabilitet, ro, ærlighed, varme, elegance og sikkerhed er nogle af grundlæggende kvaliteter, som brun symboliserer. På Photowall mener vi, at de fleste mennesker kan sige ja til, at vi har brug for disse kvaliteter i vores liv, og derfor er det kun naturligt og logisk at lade farven brun fylde vore hjem med disse kvaliteter med et fototapet. Brun er en farve, der hverken er dramatisk eller fremtrædende. Den har ikke brug for rampelyset. Det er en farve, der skaber en flot baggrund, da den altid er omkring os. Når efteråret, der er dens årstid, langsomt melder sig sidst på året, fanges vi aldrig på det forkerte ben eller overraskes. Farven giver stabilitet. Den behager vores øjne og skaber fred i sindet. Uanset hvor intens eller dominerende faren er, tager den aldrig overhånd. Det er en tilgivende farve, en varm farve, der altid er klar til at give dig et kram som en god ven.

At indrette med et brunt fototapet

Når du foretrækker det beroligende ved countrystil, det sikre ved et moderne og tidsløst look eller det nonchalante ved bohemeindretning, finder du altid en brun farve med et skær, som passer dig. Belysningen i det rum, du ønsker at forvandle, bestemmer, hvordan de brune nuancer opfattes. Kølige, grålige nuancer kan stadig føles hyggelige og varme, hvilket gør dem lette at arbejde med. Andre brune nuancer kan være kompakte, stærke og næsten gyldne. Karamelbrun er manges favorit, og det forstår man godt, da den er mørk nok til at give et indtryk, men ikke så mørk, at den får rummet til at fremstå kedeligt eller uroligt. Karamelbrun er så absolut bedst i rum, hvor der er mørkerøde, lysegrønne og orange detaljer. Retro Circles er et af vores fototapeter, der perfekt udtrykker den karamelbrune farve. Spice Patches I – et endnu mere alsidigt brunt fototapet med et uendeligt antal nuancer og skær på spil – endnu en favorit her hos Photowall. Overvej et brunt fototapet, hvis du ønsker, at dit rum skal udstråle varme og stabilitet eller skabe et stærkt grundlag for resten af indretningen. Bruns alsidighed er en af dens absolut største styrker. Det betyder, at du kan bruge den, når du er hjemme. Alt fra den populære stue og det stimulerende hjemmekontor til det diskrete skjulte walk-in-closet. Vi synes, at brun er en fantastisk farve.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.