Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Eksotisk Jungle - Pink - Tapet - Køkken

288

motiver

Lyserødt tapet

Lyserødt tapet

Lyserødt tapet – en skøn farve, som frisker op Traditionelt har mange set lyserød som en feminin og romantisk farve, men det her er en farve, som er frisk og oLæs merepkvikkende. En farve, som er interessant at eksperimentere med, fordi resultatet ofte bliver overraskende godt i et rum. Lyserød er den farve, du får, når du blander rød og hvid. Den dæmper ikke bare energien i den røde farve, men forvandler den til en blød og behagelig nuance. Symbolikken i farven er ungdommelighed, romantik, lykke og håb.

Indret med et lyserødt tapet, og tag et smart valg

Lyserød passer mange steder i huset, hvor du gerne vil opnå en behagelig stemning. Nogle af de mest populære steder at bruge et lyserødt tapet er i soveværelset og på toilettet. Nogle gange finder du også et lyserødt tapet på en baggrundsvæg i stuen. Det er en nem farve at indrette med, fordi du kan nuancere den i styrke på mange forskellige måder, så den passer ind. Et lyserødt tapet i en let dæmpet nuance kan gøre, at et rum føles meget større. At indrette en stue i en let lyserød nuance eller med et lyserødt baggrundstapet er et smart valg, fordi stuen er et rum, du opholder dig meget i. Det er også smart, fordi det giver en behagelig, velafbalanceret og harmonisk følelse. En farve, der går godt sammen med et lyserødt tapet, er lilla, hvilket ikke er svært at forstå, fordi de ligger så tæt på hinanden på farveskalaen. Derimod plejer folk at blive overraskede over, hvor godt gråt og sort i forskellige nuancer går sammen med lyserød.

En af de hotteste trends er lyserødt tapet

Lyserød er blevet rigtig populær, og det er måske fordi, den giver rummet et stabilt og behageligt miljø midt i en urolig verden. Lyserøde tapeter med forskellige motiver og strukturer pryder lige nu mange kendissers rum, og trenden bliver bare stærkere og stærkere. Et andet aspekt er, hvordan farven efterhånden forvandles til en mere kønsneutral farve rundt omkring i verden. Mænd har båret lyserøde skjorter i længere tid, men nu flytter den lyserøde farve ind hos designinteresserede mænd.

Et lyserødt tapet fra Photowall er et smart valg

Vi håber, du har lært meget om lyserøde tapeter, der giver rummet en behagelig følelse. Et lyserødt baggrundstapet stjæler ikke billedet, men kan virkelig løfte rummets volumen til et nyt niveau. Hos Photowall er vi glade for lyserøde tapeter, fordi farven fungerer godt i alle boligens rum.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.