Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Sort bøg - Grå - Tapet - Stue

95

motiver

Hvidt tapet

Hvidt tapet er et smart valg til dit rum

Den hvide farve ses som regel som en positiv farve og forbindes med renhed, lys, gavmildhed, tryghed, håb og blødhed. Hvid er en af dLæs meree mest almindelige tapetfarver, fordi du kan bruge den som kontrastfarve til andre farver eller som en helhedsfarve i et rum, hvor du gerne vil maksimere lyset. Hvide tapeter reflekterer lys på en god måde, oftest 90 % af sollyset. I nogle tilfælde kan det blive for meget lys, og af og til kan vi få ondt i hovedet af lyset, som reflekteres på de hvide tapeter.

Interessant at eksperimentere med hvide tapeter

Hvide tapeter er aldrig kedelige – du kan enten få en harmonisk effekt eller en dramatisk effekt. Med de hvide tapeter har du en perfekt væg, som er neutral, og du kan lade den øvrige indretning få mere fokus, end du oftest kan opnå med nogen anden farve. Hvide tapeter plejer oftest at være nuancerede. Enten får du en varm følelse, hvis du har lette nuancer af rødt i tapetet, eller du kan få en koldere følelse med lette nuancer af blåt. Alt efter tidspunkt på døgnet vil det hvide tapet opleves forskelligt. En fin solopgang eller solnedgang gennem vinduet giver en varm og behagelig nuancering af det hvide tapet.

Hvide tapeter i forskellige rum

Hvide tapeter giver følelsen af, at rummet er større, og de kan med fordel bruges i fx stuen. En anden fordel ved at bruge hvide tapeter i stuen er, at der som regel kommer meget lys ind i stuen gennem vinduet. Lyset vil reflekteres på de hvide tapeter og gøre rummet lysere, hvilket gør, at du ikke behøver bruge kraftig belysning. Hvide tapeter er populære i de fleste rum, fordi de er alsidige i forhold til den øvrige indretning.

Hvidt baggrundstapet

Har du en farve på alle vægge, fx en let nuance af blå eller lilla, kan det være smart at benytte sig af et hvidt baggrundstapet for at skabe en kontrast i rummet. På det hvide baggrundstapet kan du sætte et blåt billede på lærred op, så du fanger dine gæsters opmærksomhed. Hvide baggrundstapeter bliver aldrig helt kridhvide, fordi farven fra de øvrige vægge og eventuelt sollys vil nuancere det hvide baggrundstapet, hvilket oftest opleves som spændende. Et hvidt baggrundstapet på en væg, hvor du har solopgang eller solnedgang, bliver ekstra spændende alt efter, hvordan den nuanceres af sollyset. Oftest opleves et hvidt baggrundstapet som et lille fristed set i forhold til de øvrige farver i rummet. Du kan indrette lidt anderledes op imod det hvide baggrundstapet end i resten af i rummet.

Photowalls udvalg af hvide tapeter

Hvide tapeter er et populært valg i mange hjem. Hos Photowall har vi et spændende udvalg med forskellige motiver, som giver en harmonisk følelse i rummet med det hvide tapet.

  • Viser 1-95 af 95 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.