Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Lost Landskab - Mørk - Tapet - Entré

481

motiver

Gråt fototapet

Grå. En farve der ofte forbindes med ting som neutralitet, kedsomhed, middelmådighed og generethed. Hvordan skete det? Grå er en fantastisk farve at indrette med. I Middelalderen havdLæs meree fattige mennesker gråt på, da ufarvet uld var denne farve. Siden da har farven kæmpet en brav kamp, men gang på gang har den igennem historien vist sig at være en farve med kulturel betydning, hvis formål har været mange. Under Renæssancen var sort en nobel farve at have på, og da hvid og grå passer godt til grå, er grå kommet til at spille en tydelig og vigtig rolle inden for mode. Det er blevet en af de mest brugte farver i moderne tid.

At indrette med et gråt fototapet

I hjem er grå varm, indbydende og luftig, men også spændende! En rustik planke i et køkken eller et trægulv i et soveværelse kan let forsvinde i den anden indretning, men de detaljer, som de giver, er så naturligt smukke, at de er værd at fremhæve. Det kan i starten godt virke svært – endda umuligt – men når du ser mulighederne i farven og i grå fototapeter, kommer du til at elske det udfordrende ved at fremhæve de generte detaljer i dit hjem. Som mange andre populære farver har grå flere facetter. Grå er så meget mere end bare grå. De utroligt mange skær og nuancer, som grå har, kan nogle gange føles som en jungle, når du er på jagt efter lige den rigtige nuance. Kold grå ligger op af blå, mens varmere grå ligger mere op af gul-grøn.

Et gråt fototapet er det sikre valg

Hvis du ønsker den sikre løsning, er det helt sikkert, at en elegant lysegrå fungerer godt. The Planes, der er et fototapet fra Jolly Wrenches, er det klart bedste valg til et børneværelse. World Map Detailed Grey er – ikke overraskende – et fototapet, som er perfekt til hjemmekontoret. En Stockholm-elsker ville være helt vild med fototapetet Vasatan og dets fantasifulde kortlægning af Vasatan-kvarteret, der ikke er til at komme udenom, når der skal laves en "accent wall". Der er en risiko for, at en grå væg kan forekomme kedelig, men det er let at fikse. Et gråt fototapet kan have et eller flere spændende mønstre, mens et mere beroligende tapet kan virke som den perfekte baggrund for din fotovæg. Lysegrå farver er skønne, men glem ikke om mørkegrå. Et mørkegråt fototapet i et hjem med møbler, der har hvidere nuancer kan være fantastisk, særligt hvis mørkere nuancer af andre farver bruges, for eksempel i form af puder i mørkelilla eller en planke mørk eg. Et soveværelse i hvidt og gråt kan aldrig, aldrig være forkert. Hvis du kigger efter et diskret og fornemt look, men som stadig giver dig en fornemmelse af frihed, er et gråt fototapet en god løsning. Grå er let for øjnene at forholde sig til, da den får dem til at slappe af og giver ro til dit soveværelse. Grå farver findes på steder, du ikke ville forvente, og den elegance, farven giver, er noget vi virkelig værdsætter hos Photowall.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.