Gråt fototapet

Grå. En farve, der ofte forbindes med ting som neutralitet, kedsomhed, middelmådighed og frygtsomhed. Hvordan kunne det ske? Grå er en utrolig vidunderlig farve at style med. Tilbage Læs merei middelalderen gik fattige mennesker i grå, fordi det var farven på ufarvet uld. Lige siden da har farven måttet kæmpe. Alligevel har den gang på gang gennem historien haft succes som en kulturelt vigtig og passende farve. I renæssancen var sort en fornem farve at bære, og fordi hvid og grå passer godt sammen med sort, kom grå til at spille en mere markant og vigtig rolle i moden. Den fik sin plads som en af de mest anvendte farver i moderne tid.

Styling med et gråt vægmaleri

I hjemmene er grå varmt, indbydende og luftigt - og alligevel spændende! En rustik planke i et køkken eller et trægulv i et soveværelse kan nemt forsvinde i den omgivende indretning, men de detaljer, de introducerer, er så naturligt smukke, at de er værd at fremhæve. Det kan virke svært - ja, ligefrem umuligt - i starten, men når du ser mulighederne i farven og i grå vægmalerier, vil du elske udfordringen med at fremhæve de ydmygt smukke detaljer i dit hjem. Som mange andre populære farver er grå meget alsidig. Grå er så meget mere end bare grå! De utroligt mange nuancer og nuancer af grå kan nogle gange føles som en jungle, når man er på jagt efter den helt rigtige nuance. Kolde gråtoner tenderer mod blå, mens varmere gråtoner tenderer mod noget mere som gulgrønt.

Et gråt vægmaleri er et sikkert valg

Hvis du ønsker at spille sikkert, vil en elegant lysegrå farve sikkert fungere godt. Planes-vægmaleriet fra Jolly Wrenches er helt uovertruffen til et børneværelse. World Map Detailed Grey er - ikke overraskende - et vægmaleri, der er perfekt til hjemmekontoret. En Stockholm-elsker vil finde Vasastan-vægmaleriet og dets fantasifulde kortlægning af Vasastan-kvarteret uimodståeligt til en accentvæg i stuen. Der er en risiko for, at en grå væg kan virke flad, men det er let at rette op på. Et gråt vægmaleri kan allerede have et eller flere spændende mønstre - eller også kan et mere afdæmpet tapet fungere som den perfekte baggrund for din fotovæg. Lysegrå farver er skønne, men glem ikke de mørkere grå farver! Et mørkegråt vægmaleri i et hjem med møbler, der har tendens til hvide nuancer, kan være fantastisk, især når det poppes med mørke nuancer af andre farver, f.eks. puder i mørk lilla eller en planke af mørkt egetræ. Et soveværelse i hvidt og gråt kan aldrig, aldrig være forkert. Hvis du er på udkig efter et diskret og afdæmpet, men alligevel befriende look, er et gråt vægmaleri en smart løsning. Grå er let for øjnene at fatte, hvilket afslapper dem og giver ro til dit soveværelse. Grå farver er på steder, hvor du ikke ville forvente det. Den elegance, som farven giver, er noget, som vi hos Photowall virkelig sætter pris på.
Produktoplysninger