Orange fototapet

Farven orange har fået sit navn fra appelsinen ("orange" på engelsk). Den livlige gyldenrøde farver kaldes nogle gange "fyrig guld". Modsat mange andre almindelige farver, er orange Læs merekun blevet brugt regelmæssigt og tiltænkt i en relativt kort tidsperiode. Mennesker er ikke begyndt at bruge den til at dekorere deres omgivelser før det gamle Egypten. "Det gamle Egypten", siger du? Det lyder som tusinder af år siden? Og det var det. Men hvis man sammenligner, havde vi allerede brugt sort og brun til lignende formål i over 10.000 år på det tidspunkt. En ting, som orange har til fælles med andre farver, er, at dens betydninger og associationer varierer, afhængig af hvor i verden du bor, og hvilken kultur du tilhører. I Buddhismen står for klarhed og fortræffelighed, mens den i Kina symboliserer forandring. I de fleste vestlige kulturer symboliserer den underholdning og at have det sjovt.

Orange fototapeter, der giver energi og kreativitet i overflod

Et helt rum, der er helt orange, kan lyde en smule skræmmende. Dette skyldes denne spændende farves blændende styrke – den kan endda lyse op i mørket på fascinerende vis. Faktisk slår den alle farver med hensyn til at kunne ses i svag belysning. Alle farver har forskellige styrker og svagheder, og så længe du er opmærksom på dem, er du i stand til at tage de rigtige farvevalg. En af de allerbedste styrker ved farven orange er, at den er over det hele i naturen i ting, vi anser som smukke, og den findes meget sjældent i ting, vi tænker negativt på. Derfor føler vi en stærk glæde og et energiboost, når vi ser denne opmuntrende, lette farve. Forestil dig en smuk solnedgang over vandet om sommeren eller de smukke blade, som falder om efteråret. Der er meget få mennesker, hvis overhovedet nogen, der forbinder disse to fænomener med noget negativt. Hvis du bruger orange på den måde, som den findes i naturen, kan du bringe en glædeskilde ind i dit hjem. Bare tag et kig på to vores to fototapeter, Orchid Chaos - Orange og Red and Yellow Leaves, og du vil med det samme kunne se, hvad vi mener. At give dit hjem lidt mere lys og glæde med farven orange er noget, vi hos Photowall er rigtig glade for. Hvis du tøver med at bruge denne magiske farve i dit hjem eller ikke er sikker på hvordan, vil vi gerne minde dig om, at der er mange måder at gøre det på. Orange detaljer er en let måde at give rummet lidt farve, men du kan også lege med idéen om at bruge et fototapet med orange elementer på en af dine vægge. Se bare vores vidunderligt fredfyldte fototapet Nothern Sweden Midnight Sun, og du forstår præcis, hvad vi mener.

At kombinere orange fototapeter med andre farver

Alle farver har mindst et par farver, som de passer særligt godt med, og orange er bestemt ingen undtagelse. Kombinationen af orange og lilla er en af de mest letfordøjelige, men dog spændende kombinationer nogensinde. Palm Beach Sundown og Misty Mountains er to fototapeter, der er perfekte eksempler herpå. Denne farvekombination skaber en afslappende stemning og er i fredfyldt grøn og orange. Prøv at indrette dit soveværelse med vores fototapet Sunbathing. På Photowall er vi ikke i tvivl om, at du vil kunne se, hvad vi snakker om.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.