Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Geranium - hvid - Tapet - Stue

74

motiver

Køkkentapeter og spisestueinspiration

Køkkenet er hjemmets hjerte – der, hvor du laver mad og er sammen med venner og familie. Stedet, hvor familien samles for at spise, arbejde, lave lektier, eller tale om alt under soleLæs meren. Derfor er det vigtigt, at du indretter det i overensstemmelse med dine behov. Her er vores bedste tips til at skabe et praktisk og funktionelt køkken, med hyggelig belysning og dejlige køkken tapeter, som hele familien kan opholde sig i. Uanset om du har et lille køkken med et klap ud-bord til to eller har plads til et stort spisebord, er køkkenet et sted, hvor du bruger megen tid. Så tænk lidt ekstra over, hvad dine behov er, og hvordan du bedst kan skabe en hyggelig og indbydende atmosfære.

Tapetstil og køkkenatmosfære

Noget af det første, du skal gøre, er at overveje, hvilken følelse du ønsker at skabe i køkkenet. Skal det være en afslappende oase, et kreativt madlavningssted eller et sted, hvor du kan hygge med venner, spille brætspil og snakke hele aftenen? Tag et kig i nogle indretningsmagasiner eller på Pinterest for at finde inspiration. Du kan også gå på caféer og kunstudstillinger for at få inspiration til alt, lige fra køkkenskabe til tapetvalg. Derefter laver du en enkel skitse af køkkenets plantegning for at se, hvordan du får mest muligt ud af dit køkken – hvor du kan have opbevaring, hvilket køkkenbord du har plads til, og hvilken belysning du kan lide. Prøv gerne at mikse møbler, farver og tapeter fra forskellige stilarter for at se, hvilken stil der lokker mest. Og vigtigst af alt – husk, at det er dig, der skal trives der.

Tapet i stedet for fliser

Mange sætter fliser for at beskytte væggen over vasken og komfuret. En måde at gøre overfladen mere personlig og farverig på er bruge dit favorit tapet i stedet. Det er meget nemt – du skal bare følge disse enkle trin:
  • Mål det område, du skal tapetsere, og vælg derefter dit favoritmotiv, og bestil.
  • Det næste skridt er at finde en glasplade i samme mål – tjek hos en glarmester.
  • Husk at spørge, om du kan få boret huller i pladen. På den måde kan du bruge rosetskruer ved montering – det er nemlig smart, hvis du vil udskifte dit tapet på et senere tidspunkt.
  • Tapetser derefter væggen. Er den ikke højere end 45 centimeter, kan du montere banerne på langs, så du slipper for overgange.
  • Bor glaspladen fast – den er nem at tørre af, hvis den bliver snavset ved madlavning og opvask. Færdig!

Belysning i køkkenet

Eftersom dette er et sted, hvor mange samles til forskellige aktiviteter, er det vigtigt at tænke lidt ekstra over belysningen. Et køkken, hvor der laves meget mad, kræver god spotbelysning over arbejdsbordet og komfuret. Ud over en god arbejdsbelysning skal der være en generel belysning til lektielæsning, helst med en lysdæmperfunktion, så den også kan bruges til hyggelige middage. Når grundbelysningen er på plads, kan du tilføje en stemningsbelysning, så du skaber en ekstra hyggelig atmosfære.

Det skal du tænke på, når du møblerer et køkken

Uanset om du ønsker et minimalistisk, farverigt eller et moderne køkken, er et par ting, du skal overveje, før du begynder at møblere. Gå ud fra, hvad du skal lave i rummet, og hvad du har af tilgængelig plads. Skal der være plads til mange stole til venner og familie, et klapbord til avislæsning eller slet ikke noget bord? Og måske skal der være ekstra plads til opbevaring? Er der højt til loftet, men ikke så mange kvadratmeter, kan du have opbevaring i højden. Har rummet et vindue og et godt lysindfald, kan du placere spisebordet der – det er hyggeligt. Bor du i stueetagen og vil gerne have gardiner, der giver lidt privatliv, er det en rigtig god idé med lyse køkkentapeter og en indbygget køkkenbænk, hvor du kan sidde med ryggen mod vinduet. Hvis du vælger et rundt eller ovalt bord, vil rummet føles mere afslappet og indbyde til hyggelige samtaler. Er dit køkken mindre, er vores bedste tip at have åbne hylder – det gør, at køkkenet virker større og luftigere.

Styling og tapetsering

Når du begynder at style køkkenet og vælge fine tapeter, behøver du ikke føle dig bundet af, at det er et køkken. Hent inspiration fra indretningen i de andre rum i hjemmet, og kør stilen videre i køkkenet – husk, at du skal nyde at være der. Pynt med fine print, vaser, lysestager, tekstiler og grønne planter, som du kan lide, og som matcher med porcelænet og andre køkkenting. Undlad at have et ur i køkkenet – så får du ro til at fokusere på madlavning, lækre middage og hyggelige aftensamtaler. Hvilket tapet skal du vælge til køkkenet? Ja, det afhænger af, hvilken stil du kan lide, og vigtigst af alt, hvad der gør, at du trives. Husk, at tapeterne skal fungere sammen med den øvrige indretning, farven på køkkenlåger, loft og gulv. Vores bedste tip til at finde det rigtige tapet er at bladre igennem motiverne i vores køkkenkategori. Vi har samlet tapetmotiver i friske farver som blå og turkis. Der er også gule, orange og fantastiske grønne køkkentapeter. Uanset hvilken farve du vælger til dit tapet, skal du huske, at bløde farver gør, at rummet virker varmt og hyggeligt, og friske, lyse farver giver en mere moderne følelse.
Produktoplysninger
  • Viser 1-74 af 74 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.