Vintage Bronze Baggrund - Tapet - Stue

1271

motiver

Overflader og teksturer

Ofte er vi ikke særlig opmærksomme på tekstur, da vi tager de indtryk, den giver, for givet. Vi beskriver maleriers skønhed i følelsesladede vendinger, men glemmer at værdsætte følelsLæs mereen af silkelagner i sengen. Ikke desto mindre kan overflader og teksturer bogstaveligt talt forvandle et rum fra almindeligt til spektakulært.

Tekstur: den vigtige faktor til indretning af et rum

Tekstur giver en visuel dimension. Der er ingen, der ønsker, at deres rum er neutralt. Rum bør virkelig betage dig, hver gang du går ind i dem. Et rum skal være i stand til at fange din opmærksomhed og bevare den. Det skal have en visuel ballast, der gør, at du fortsat er interesseret, og som forhindrer dine øjne i rastløst at flakke. Et fototapet er et af de bedste værktøjer, som designere kan bruge til at skabe en visuel dimension i et rum. Hvis du vælger en indretning, der giver design og tekstur såsom en murstensvæg, giver det rummet varme og en fornemmelse af rustik. Et glat marmorfototapet har en kølende effekt på rummet og giver et skandinavisk touch. Hvis du tager det et skridt videre og placerer en tekstur med kontrast lige ved siden af fototapetet, gør det, at fototapetet fremhæves endnu mere. Med andre ord kan du justere den visuelle opmærksomhed, som fototapeter har, ved at justere på afstanden mellem de to objekter, der er i kontrast til hinanden.

Tekstur giver balance i et rum

Hvis du ønsker at give dit rum et moderne touch, skal du bruge et slankt fototapet med marmor eller granit på. Hvis du foretrækker traditionelle rum, skal du vælge fototapeter, der har en stenet eller grovere overflade og i højere grad giver en fornemmelse af hjem. Resultatet er et rum med en hyggelig atmosfære. Husk på, at alle rum har brug for et element, der står i kontrast, for at fremhæve det overordnede look, du er på udkig efter. Hvis du har en moderne indretning, kan du vælge et fototapet med en rusten, slidt plade, der giver lige den tekstur, der er nødvendig for at understrege resten af rummets elegante stemning. Gør dit rum lidt mere sofistikeret ved at velovervejet at vælge teksturer, der supplerer hinanden og giver dit rum liv.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.