Brune tapeter

Brunt tapet i indretningen giver en hyggelig stemning

Brune tapeter giver en luksuriøs og hyggelig stemning i et rum. Men meget af det handler om, hvilke detaljer og sekundærLæs merefarver du matcher de brune vægge med. Når man nævner brune tapeter, tænker nogle måske på gamle kældre, der står fuldstændig, som da de blev indrettet i 50'erne. Det billede af brune tapeter kunne ikke være mere forkert! Der er langt flere muligheder med brune tapeter, end mange tror, specielt når de kombineres på den rigtige måde.

Brunt tapet som basisfarve passer til mere, end mange tror

Brune tapeter kombineret med grønne indretningsdetaljer eller møbler er et godt match, som leder tankerne hen på naturen. Det er rigtig flot at placere grønne planter med store blade mod et brunt tapet. Rosa som sekundærfarve bliver en utrolig smuk kombination sammen med brune tapeter. Rosa gardiner og rosa sofapuder er et fantastisk supplement til brune tapeter, hvis du kan lide den farvekombination. Brun kombineret med guld er en elegant klassiker. Det kan give en luksuriøs stemning i et soveværelse at bruge brune, mønstrede tapeter med guldtonet sengetæppe og puder. En voksen indretning, som aldrig går af mode. Brune tapeter sammen med hvidt og turkist er et andet godt tip. Det er flot at kombinere hvide og turkise gardiner mod det brune tapet.

Derfor skal du turde bruge brune tapeter på væggen

Som beskrevet ovenfor passer brune tapeter godt sammen med mange forskellige sekundærfarver og stilarter. Det betyder, at du nemt kan skifte stil, uden at du behøver at fjerne tapetet. Skift gardiner, sofapuder, og hæng et billede på lærred op – så har du hurtigt en ny stil med samme tapet. Vi lover, at du kan variere din indretning i mange år fremover med dette enkle tip. Hvis du gerne vil ændre rummet mere radikalt, er det bare at tapetsere om. Det er jo trods alt ret nemt og koster ikke så meget i forhold til den effekt, et nyt tapet giver. Tænk bare på, hvor meget tid vi bruger i hjemmet. Det er virkelig værd at give væggene lidt ekstra kærlighed.

Farven brun og dens symbolik

Din indretning er et udtryk for, hvem du er. Det er ikke alle, som tænker på farvernes symbolik, men hvis det er vigtigt for dig, så er det godt at vide, hvad farven brun står for. Symbolsk står brun for stabilitet, seriøsitet, varme, familie, ærlighed og styrke. Brune tapeter i indretningen passer godt til dig, der er mere jordnær og har en stærk samhørighed med familie og venner. Hvis du føler, at det passer på dig, så kan du overveje at indrette med brune tapeter som primærfarve.

En beroligende effekt af at være i skoven

Trives du godt i naturen, er det ikke nogen dum idé at få lidt flere af de naturlige farver ind i din indretning. Først og fremmest vil tapetet give dig en ekstra hyggelig stemning i de kolde måneder, hvis du føler dig langt væk fra naturen, eller hvis du ikke har så meget tid til at komme ud. Er du vant til at gå ture i skoven, vil brune tapeter minde dig om den ro, du oplever, når du er ude. Flere undersøgelser har vist, at menneskers puls falder, når de kommer ud i skoven.

Brune tapeter i mange nuancer

Brun fås i mange nuancer, og det gør vores brune tapeter også. De varierer fra dybt rødbrune toner til lette brune farver, som er mere hen ad beige. Vi har et stort udvalg af brune naturmotiver blandt vores tapeter. Tag dig god tid, og se vores sortiment af brune tapeter – du finder helt sikkert din favorit. Vi er sikre på, at du vil finde et brunt motiv hos os, som du kan lide. Vær modig, og indret med brunt!