Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Akvarel verdenskort - Billede på lærred - Stue

452

motiver

Børneværelse

Nye interesser, nyt legetøj og ny stil. Børneværelset er i konstant forandring og har brug for at blive fornyet, efterhånden som barnet udvikler sig – noget, som også bliver meget tydLæs mereeligt i indretningen. Men det er ikke altid, det er nødvendigt med store forandringer for at opfylde børnenes behov. Nogle gange kan det være nok at opdatere bøgerne i bogreolen, skifte billederne på væggen ud og købe nye puder til sengen.

Tip! Pift børneværelset op med billeder på lærred

Det er ikke nogen dum idé at lave en billedvæg, allerede mens barnet er lille. Den behøver aldrig at blive helt færdig, men kan ændres, efterhånden som barnet vokser. Brug en grundfarve, du godt kan lide, og skift motiverne eller billederne ud, når det er tid til at forny looket – så slipper du også for at bore nye huller, men rummet får et nyt look. Til at starte med kan du fylde væggen med børnebilleder, børnetegninger og fotos af familien. Når barnet bliver lidt ældre, kan det selv være med til at vælge. Her kan du slå dig løs og blande farver, både på billedmotiverne og på rammerne. Tænk på, at det er barnet, som skal bruge mest tid i rummet, så det vigtigste er, at dit barn synes, at væggen er flot.

Nye detaljer giver en helt ny følelse

Har barnet fået en ny interesse, eller er han eller hun blevet træt af indretningen på værelset? Inden I begynder at købe nyt, kan I overveje, om I i stedet kan ændre på noget af det eksisterende. En seng (som stadig passer i længden) kan males, en plakat kan rammes ind og blive et flot billede, og kasser kan beklædes med tapet i yndlingsfarven. Tag gerne et kig på resten af hjemmet – måske kan en kommode fra forældrenes soveværelse flytte ind på børneværelset, eller måske kan et tæppe skifte plads? At finde ting, I kan lave om med, kan blive et sjovt DIY-projekt for hele familien.

Indretning, som kan leve længe

Når du leder efter børnemøbler og andet til indretningen af børneværelset, er det en god idé at huske på, at barnet vokser. Når dit barn er vokset ud af tremmesengen, er det tid til at finde en rigtig seng. Så er det en god idé at vælge en seng, som kan forlænges i takt med, at barnet vokser. Hvis du gerne vil have, at barnet skal kunne bruge sengen længe, kan det også være godt at købe én, som er ret neutral – uden ”børnedetaljer” – og som kan males, hvis I gerne vil have en ny farve. Et skrivebord er også et møbel, som kan bruges i mange år. Et hyldesystem kan fungere som et skrivebord, hvor bordpladen ofte kan flyttes op, når barnet vokser. Eller også kan I bruge en bordplade på bukke og så skifte bukkene eller kasserne ud, som bordpladen hviler på, efterhånden som barnet vokser.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.