Børneværelse

Nye interesser, nyt legetøj, nye stilarter. Børneværelser ændrer sig hele tiden og skal opdateres, hvis de skal følge med, og det gælder også for indretningen. Men du behøver ikke altLæs mereid at foretage store ændringer for at holde tingene ajour. Nogle gange er det nok at sætte nye bøger på bogreolen, udskifte billederne på væggen og købe nye puder til sengen.

Hot tip: Restyle børneværelset med lærredsprints

Hvorfor ikke begynde at sætte en gallerivæg med prints op, når dit barn stadig er lille? Det kan være et arbejde undervejs, der ændrer sig, efterhånden som dit barn vokser. Begynd med nogle prints, som du er rigtig glad for, og udskift derefter motiverne eller lærredsprinterne, når det er tid til noget nyt - på den måde kan du ændre udseendet af værelset uden at skulle bore nye huller. Du kan starte med en samling af de bedste babykriblerier, børnetegninger og familiefotos. Når dine børn er lidt ældre, vil de måske være med til at vælge. Så er det tid til at gå all out og virkelig blande farverne, både i motiverne og rammerne. husk, at det er børnene, der kommer til at tilbringe mest tid på værelset, så det er dem, der skal være tilfredse med, hvordan det ser ud.

Opnyt detaljerne for et helt nyt look

Har dit barns interesser ændret sig, eller er du blevet træt af stylingdetaljerne? Før du går i butikkerne, skal du overveje, om det er muligt at ændre det, du har. En seng kan males om, en plakat vil være som ny i en anden ramme, og skuffer kan laves om i dit barns nye yndlingsfarve. Tag et kig på resten af dit hjem. Kan du flytte en kommode fra dit soveværelse til dit barns værelse eller måske et flot tæppe? At finde ting, som du kan lave om eller flytte til et nyt sted, kan være et sjovt gør-det-selv-projekt for hele familien.

Indretning til at holde længe

Glem ikke, at børn vokser, når du skal vælge møbler og indretning til dit barns værelse. Når dit barn flytter fra en barneseng til en rigtig seng, skal du vælge en udtrækkelig seng, der kan trækkes ud, efterhånden som dit barn vokser. Hvis du ønsker, at den skal holde længe, kan det også være en god idé at købe en, der er relativt neutral og stilfuld i stedet for barnlig, så den kan males om, hvis du ønsker en ny farve. Et skrivebord er et andet møbel, der kan holde hele livet. Reolsystemer kan være ideelle til dette, hvor skrivebordet kan hæves i takt med, at barnet vokser, eller du kan bare bruge en skrivebordsplade med justerbare ben eller bukke.

Vægmaleri ideer til børneværelset

For at få børneværelset til at se fantastisk ud, er der faktisk mange forskellige måder, hvorpå du kan opnå dit mål. En af de innovative og kreative måder er brugen af vægmalerier. Vægmalerier er trenden i disse dage, da de er nemme at bruge og findes i forskellige smukke designs. Photowall har en fantastisk vægmaleri-kollektion, der vil få børneværelset til at se fantastisk ud. Mange vægmalerier til børneværelset er farverige og vil få soveværelset og legeværelset til at se levende og livligt ud. Som vi alle ved, er børn meget tiltrukket af farverige ting. Som sådan er farverige vægmalerier ideelle på deres værelser. De fleste børn er også tiltrukket af vægmalerier designet med tegneseriefigurer og eventyr. Som mange måske er klar over, er der tidspunkter, hvor vores små børn lever i disse verdener. Tilføjelse af vægmalerier designet med tegnefilm eller eventyr vil helt sikkert hjælpe dem med at opfylde deres drømme. Gør deres værelse specielt ved at tilføje et vægmaleri fra Photowall's udvalg. Du og dine små vil helt sikkert elske de effekter, som designene har på deres værelser.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.