Kysset, Gustav Klimt - Tapet - Kontor

369

motiver

Spiritualitet og religion

Hvis du kan lide tanken om at have et betydningsfuldt stykke kunst hængende på en prominent plads på dine vægge, behøver du ikke se længere end til vores fototapeter. Der er billeder Læs meremed arbejde af Michelangelo Caravaggio, Sandro Boticcelli, Gustave Dore og andre store mestre. Hvis du er tiltapet med et spirituelt emne, er der også afbilleder af berømte bibelske scener og historier fra de samme mestre, og for de mere esoteriske, kan du finde Buddha, Zen udsagn, fredssymboler og bekræftelser på håb og fred. Fred er stadig noget der er mulig i en travl verden.

Mestrene

Fototapeter fra mestrene inkluderer Hendrik Balen's Feast of the Gods, Hubert Eyck's Virgin Mary, Sandro Botticelli's Lamentation of Christ, og Antoine Le Nain's Adoration of the Shepherds. Du kan nyde disse i dit eget hjem, i den størrelse som du måtte ønske på din væg, med vores fototapeter. Religiøse scener kan være en måde at bevare følelsen med de vigtige ideer i din trosretning. Mytologiske sorte og hvide billeder kan vise de kampe, som alle mennesker skal opleve. Symbolske abstrakte billeder er også tilgængelige med symboler på fred, kærlighed, frihed, nirvana og andre blide ideer fra det spirituelle liv. Ville det ikke være rart at have en sådan fredfuld ting som samtaleemne, næste gang dine venner kommer på besøg?

Moderne Zen

Der er en bred varietet af Buddha tapeter i farver, som kan passe sammen med enhver dekoration, samt førsteklasses fotografier og malerier. Det siges at billeder af Buddha får en til at slappe af. For et fredfyldt billede som du kan meditere til, kan du prøve fototapet af Zen i sort sand, eller måske vores tapet som viser de historiske Kyoto Gates i Japan. Der er positive udsagn med smukke baggrunde, såsom "Jeg vil være glad", eller den der minder dig om det mest basale mantra "OM". Du kan også finde imponerende spirituelle bygninger, såsom Taj Mahal, Japanske have eller frihedsstatuen. Dit hjem bør være et stille og fredfyldt sted hvor du kan trække dig tilbage fra verdens stress, og hvilken bedre måde at introducere fred og ro tilbage til dit liv, end med et fototapet der taler til dit hjerte?
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.