Sport

Sport kan være spændende for både tilskuere og spillere. Hvis du nyder at se en kamp, vil du elske at have dit eget lærredsmaleri af din yndlingssport i aktion. For dem, der kan lide Læs mereat være involveret, er der noget, der minder dig bedre om din passion end lærredsbilleder, der viser dit foretrukne spil. Nyd dine yndlingsspillere fra BMX, hockey, fodbold, skiløb, skateboard og snowboard, der hopper ud fra lærredsprintet og udfordrer dig og dine gæster til at more jer i din hule, stue, kontor eller hvor som helst, hvor du kan nyde et dejligt sportsprint på lærred, som har en særlig betydning for dig og dit liv.

Abstrakt og lunefuldt

Du kan hænge ishockeybane og fodboldbane lærredsprints op for at minde dig om, hvor linjerne er, når du næste gang ser kampen! Collager med skisportscollager og fodboldspark med superkræfter venter på at blive hængt op på din væg, og lad legene begynde. Farverige lærredsprints med tegneseriefigurer opfordrer dig til at "bare sparke" rundt med en fodbold, mens boksning, amerikansk fodbold og meget mere er portrætteret som lærredsmalerier i vintage-stil. Big Air virker som en spilplan, når du har et sepiaskitseret print af en skateboarder, der står midt i springet. Glem ikke Handboll, der er afbildet i rødt og hvidt, og vindsjæle med vanddråber, der er så ægte som i din vandhane. En skygge-skateboarder, der hænger i den rigtige gang, kan glæde gæsterne, når de drejer om hjørnet.

Egentlig og alligevel surrealistisk

Udvalget af lærredsprints er forbløffende virkeligt og omfatter gengivelser i fotografisk kvalitet af iskolde bjerge og snowboardere, surfing i californisk stil med skateboards og spring så høje, at du ikke kan forestille dig at gennemføre dem. Der er også sommervandrere, bjergbestigning og meget mere. Hæng med dit fremtidige jeg op ad klippevæggen ved Bridal Veil Falls, eller se en cyklist tage terrænet i brug med en mountainbike først på morgenen. Hvilken bedre måde at vågne på end at blive mindet om alt det, du har gjort, og alt det, du endnu ikke har gjort. Målene bliver til virkelighed, når du motiverer og opmuntrer dig selv ved at se kunstværker, som taler til dig og driver dig fremad til at øve dig, prøve og aldrig give op.

Fri adrenalinsus med Sports vægmalerier

At dyrke sport er nok en af grundene til, at du bliver stærkere. Tonsvis af undersøgelser har også vist, at forskellige sportsbegivenheder kan forbedre dit helbred samt frigive adrenalinen til din krop. Ud over at få spænding og sjove stunder i dit liv kan du også tabe dig, blive stærkere, blive mere fleksibel og forbedre koncentrationen og mange andre ting. Photowalls samling af Sports vægmalerier vil helt sikkert inspirere dig til at dyrke sport og mærke adrenalinen strømme gennem din krop. Overvind frygten, og oplev eventyr med disse vægmalerier. Tilføj dem til et af dine yndlingsrum og skab et vidunderligt fokuspunkt, som alle vil elske.
Produktoplysninger