Muhammad Ali vs Liston - Billede på lærred - Kontor

220

motiver

Sport

Sport kan være spændende for både publikum og spillere. Hvis du nyder at se en kamp, vil du elske at have dit eget billede på lærred maleri af din favoritsportsgren. For dem der elskeLæs merer at være involveret, kan der ikke være noget bedre til at minde dig om din passion, end et billede på lærred som gengiver din ønskede kamp? Nyd dine favoritspillere inden for BMX, Hockey, Fodbold, Skiløb, Skateboard og Snowboarding, som alle springer ind på et billede på lærred og udfordrer dig og dine gæster til at have en god tid i din hule, stue, kontor, eller hvor du nu ellers nyder en god tid; hyg dig med et lækkert billede på lærred med en sportsgren som har en speciel mening for dig og dit liv.

Abstrakte og finurlige

Du kan hænge billeder på lærred op med illustrationer af hockey skøjtebanen eller fodboldbanen, så den næste gang du ser en kamp, ved du helt nøjagtig hvor linjerne er! Skiløbskollager og utrolige fodboldspark venter på at blive vist på din væg, så kampene kan begynde. Farverige tegneseriefigurer på billeder på lærred opmuntrer dig til blot ´at hygge´ dig med en fodbold, mens boksning, amerikansk fodbold og andet gengives som lærredsmalerier i vintage stil. Big Air virker som en god kampplan, når du har en sepia tegnet billeder af en skateboarder midt i deres hop. Glem nu ikke håndbold, gengivet i rødt og hvidt, og sejlads med dråber af vand som ser lige så ægte ud som var de kommet ud gennem din vandhane. En skyggebelagt skateboarder som hænger i din entre, vil måske imponere gæsterne idet de kommer rundt om hjørnet.

Ægte men dog stadig surrealistisk

Vores kollektion af billeder på lærred har et forbløffende ægte udvalg af fotografiske kvalitetsgengivelser af iskolde bjerge og snowboarders, surfing og skateboards på den lækre californiske måde, og hop så høje at du ikke kan forestille dig at skulle gennemføre dem. Der er også sommerhikere, bjergbestigning og meget mere. Du kan tage en fremtidig version af dig selv, og hænge med ansigtet mod bjerget ved Bridal Veil Falls, eller som det første om morgenen se en cyklist besejre terrænnet på en mountainbike. Der er ingen bedre måde at vågne på, end at blive mindet om alt det du allerede har gjort, og alt det du stadig skal nå og opleve. Mål bliver til virkelighed, når du motiverer og opmuntrer dig selv ved at se kunstværker der taler til dig, og som driver dig til at øve, prøve og aldrig give op.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.