Kunst og design

Lad rummet tale. Ligesom gulvene kræver menneskers fødder, og taget længes efter at beskytte dig, vil væggene invitere dig indenfor. Væggene udgør rygraden i dit rum, og det, du sætteLæs merer på dem, kan ofte gøre eller ødelægge et rum. Kunst og design i form af lærredsprints og malerier kan være afgørende for at skabe dette rum. Her er fire måder, hvorpå kunst og design kan tage et rum til det næste niveau.

Farve mig ind

Har du nogensinde forelsket dig i et maleri? Har du mistet dig selv i farverne, tonaliteten og dybden og fundet dig selv opslugt af at forsøge at underminere dets underliggende tema? Måske har de efterårsrøde, orange og brændte sienner tændt endnu uudtalte ild i dit hjerte. Eller måske er det de beroligende havtoner med grønne og blå azurblå farver, der ånder ro ind i din sjæl. Du tager lykkeligt dit mesterværk med hjem, men bliver så skræmt ved tanken om at hænge det op i dit rum og spekulerer på, om det vil kollidere med resten af din indretning. Et kunstværk kan diktere eller berige en eksisterende farvepalet. Begynd helt fra begyndelsen og beslut om kunstværket skal være rummets omdrejningspunkt, eller om det blot skal passe smagfuldt ind i baggrunden. Hvis dit mål er at skabe et fokuspunkt, skal du vælge en neutral farvepalet, så farverne i dit kunstværk kan synge. Hvis dit kunstværk derimod skal passe ind i et rum, der har et eksisterende farveskema, skal du trække accentfarver fra de sekundære farver i kunstværket og bruge dem i dekorative genstande for at lade maleriet falde ind i rummet.

Balancér rummets skala og tekstur

Fremkald følesansen og føl dig ét med dit rum. Et af designelementerne i et rum er tekstur. Mange mennesker antager, at deres vægge af fløjl til at røre ved dem tilføjer nok tekstur til rummet. Tekstur, som nemt kan tilføjes med et lærredsprint, bidrager til et dynamisk design. Gamle huse har ofte vidunderligt høje lofter, den slags lofter, hvor man føler, at ens tanker kan vandre planløst fra spær til spær og komme tilbage til en forfrisket og fornyet. Ofte fungerer disse lofter ikke godt sammen med moderne lave møbler. Et omhyggeligt udvalgt lærredsprint kan lede øjet opad og afbalancere rummets skala.

Introducer bevægelse

Vals til Mona Lisa eller svaj i takt til Starry, Starry Night uden at der spilles en eneste tone. Lærredsprints kan tilføre bevægelse til et opholdsrum. Med en smart brug af linjer kan nogle malerier tilføre glæde og livlighed ved at lede øjet frem og tilbage gennem rummet. Malerier, der er udtryk for bevægelse, kan skabe en dans mellem kunsten og dine møbler. Mærk rytmerne pulsere gennem dine vægge og lad dig omslutte af tanken om, at dit rum er en levende, åndende enhed. Hvis du vælger et maleri, der afspejler bevægelse, tilføjer du et sjovt element til et rum, og der er altid plads til det skæve i ethvert design.

Inspirationsgalleri

Alt er kunst. Det er den måde, du børster dit hår på, og den måde, du holder din tekop. Det er formen, linjen og farven på et stegt æg og den finurlige dans på et græsstrå en sommermorgen. Lad dig inspirere af dine omgivelser, lad dem være nyskabende og friske og anspore dig til at nå nye højder og drømme. Skift dine malerier ud med hver årstid eller endda med dit humør. Indfør et maleri i blå toner i sommervarmen for at opnå en kølende effekt. På samme måde kan du varme et ellers køligt rum op ved at bringe et rødt maleri om vinteren. Det smukke ved lærredsprints er, at hvis du bliver træt af et kunstværk, kan du hurtigt og nemt skifte det ud med et maleri. Forskellige lærredsprints vil fremhæve forskellige elementer i et rum og kan give en øjeblikkelig makeover. Det er bedst at holde dit rum neutralt, hvis du nyder at rotere dine malerier, for at få mest mulig effekt med den mindste indsats. Brug kunst og design til at bringe din personlighed ind i et rum. Uanset om du bruger kunstværker til at skabe en fed erklæring eller tilføje et strejf af raffinement, giver et maleri dig mulighed for at tilføje et element af dig selv.
Produktoplysninger