Farverige abstrakt maleri - Billede på lærred - Stue

10900

motiver

Kunst og design

Lad rummet tale. Ligesom gulvet har brug for, at menneskefødder trasker rundt på det, og at loftets funktion er at passe på dig, er væggene ivrige efter at invitere dig indenfor. VæggLæs mereene er dit rums rygrad, og det, du vælger at udsmykke dem med, er ofte det, der afgør om dit rum bliver behageligt eller kedeligt. Kunst og design i form af malerier og billeder på lærred kan være afgørende, når du skal indrette et rum. Her er fire måder, hvorpå dit rum kan blive lige det lækrere.

Giv mig farve

Er du nogensinde blevet forelsket i et maleri? Er du blevet helt opslugt af farverne, tonerne og dybden og blevet draget af at prøve at forstå det skjulte budskab? Det kan være de røde efterårsfarver, og de orange og rødbrune lys stadig tavst brænder i dit hjerte? Eller måske giver tidevandets rolige grønne og azurblå nuancer dig ro i sjælen? Du tager glad mesterværket med hjem blot for at blive skræmt af tanken om, at det ikke passer ind med resten af rummet. Et kunstværk kan være bestemmende for en eksisterende farvepalette eller bringe nye nuancer til den. Start fra starten af, og bestem, om kunstværket skal være centrum i rummet, eller om det blot på stilfuld vis skal have en mere tilbageholdende plads. Hvis dit mål er et skabe et centrum i rummet, skal du vælge en neutral farvepalette for at tillade, at kunstværkets farver komme til deres ret. På den anden side skal du, hvis din kunst skal passe ind i et rum, der allerede har et farveskema, vælge accentfarver fra kunstværkets sekundærfarver og bruge dem til dekorative objekter, på hvilken måde kunstværket passer ind.

Skab en balance i rummet med skala og tekstur

Fremkald en personlig og følelsesladet stemning på samme tid i dit rum. Et af elementerne, når et rum indrettes, er tekstur. Mange mennesker antager, at deres fløjlsvægge er nok tekstur at give et rum. Tekstur, der let kan tilføjes med et billede på lærred, giver en dynamisk indretning. Gamle huse har ofte vidunderligt højt til loftet. Så højt, at du næsten har det som om, dine tanker kan bevæge sig frit rundt uden formål fra spær til spær for at vende friske og fornyede tilbage til dig. Sådanne rum fungerer ofte ikke særlig godt med lave moderne møbler. Et nøje udvalgt billede på lærred kan få øjet til at søge opad og balancere rummets skala.

Introducer bevægelse

Dans vals til Mona Lisa, eller bevæg dansende tilbage i tiden til Starry, Starry Night, uden at der overhovedet spilles en eneste tone. Billeder på lærred kan give bevægelse til et rum. Ved klogt at bruge linjer kan nogle malerier give glæde og energi ved at lede øjet frem og tilbage i rummet. Malerier, der indkapsler bevægelse kan få kunsten og møblerne til at danse sammen. Føl rytmen pulsere i dine vægge, og lad dig opsluge af idéen, at dit rum er en organisme, der lever og ånder. Ved at vælge et maleri, der reflekterer bevægelse, gives dit rum en sjov dimension. Der er plads til små særheder i enhver indretning.

Inspirationsgalleri

Kunst er alting. Det er måden, du sætter dit hår på, og måden, du holder din kaffekop på. Det er et spejlægs form og farve og den legende måde et græsstrå danser på en sommermorgen. Lad dig inspirere af dine omgivelser, lad dem være innovative og fornyende og bringe dig til nye højder, hvor du udforsker nye drømme. Skift dine malerier ud efter sæson eller endda humør. Prøv et maleri med blå nuancer i sommerens hede for at køle dig lidt ned. Ligeledes kan du med et billede med brandvarme røde farver om vinteren varme et ellers køligt rum lidt op. Det smukke ved billeder på lærred er, at du hurtigt kan skifte et kunstværk ud med et maleri, hvis du bliver træt af det. Forskellige billeder på lærred bringer forskellige elementer frem i et rum og kan give det en øjeblikkelig makeover. Det er bedst at holde dit rum neutralt, hvis du nyder at rotere dine billeder for at få størst mulig virkning med mindst muligt arbejde. Brug kunst og design til at gøre dit rum personligt. Uanset om du bruger kunst til at komme med en dristig udtalelse eller til at give rummet et sofistikeret touch, kan du med et maleri tilføje lidt af dig selv.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.