Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Berøring af vand - Billede på lærred - Stue

10200

motiver

Natur

I de tidligere år har filosofer og poeter alle været udendørs for at kunne tænke. Der er blot noget ved de store vidder, der giver fred til sjælen, lader dit sind slappe af, og beroliLæs mereger sanserne. Du kan nu bringe den følelse indendørs, med vores udvalg af naturinspirerede billeder på lærred. For dem der bor i byerne, kan disse billeder bringe et velkomment indsalg af naturen ind i betonomgivelserne. Fra afslappende skovscener til solnedgange over vandet, til solrige grønne enge under en klar blå himmel, så er der ingen aspekter af naturen som er uden for din rækkevidde, med disse billeder på lærred af høj kvalitet.

Slap af med skovscener

Bring sjælefred ind i ethvert værelse, med et billede på lærred af en skovscene. Lad din fantasi vandre på udtrådte stier mellem ældgamle træer, eller lad sollysets spil i de skyggebelagte skovsteder berolige dine sanser. Naturens mangfoldighed betyder at der ikke er mangel på muligheder, når det kommer til skovscener, fordi hver skov og dag er unik. Skoven er aldrig den samme, og dog ændrer den sig aldrig, og mens alle skove har noget tilfælles, så er der utallige variationer. Vælg en skyggebelagt vej du ikke ved hvor fører hen, med skygger under de ældgamle træer, eller en vild granskov hvor der måske aldrig tidligere har været mennesker. Fordyb dig selv i den grønne frodige skov om sommeren, eller beundre de kraftige sorte farve fra træerne mod sneen på et vinterbillede.

Sig det med blomster

I gamle tider mente man at blomster havde en mening. Røde roser betød kærlighed, mens hvide liljer stod for uskyldighed. Nu er meningen med blomster for længst gået tabt, men de betyder ikke at du ikke kan beundre deres skønhed, eller endda bringe dem ind i dit hjem med et billede med et blomstertema. Oplys ethvert rum med blomster, eller gør et kedeligt gæsteværelse mere interessant med en farverig buket. En rød rose, som er den klassiske af alle blomster, vil give et anstrøg af elegance til ethvert rum, mens et billede af liljer måske passer bedre til et roligt hjørne. Hvad enten du ønsker at fremkomme med en dristig eller dydig meddelelse, eller hvad enten du ønsker en hel have, eller blot en enkelt blomst, så kan du sige det hele med blomster.

Op i luften

Mennesker ser ikke nok op i luften. Mange syntes at mene at himlen altid har været der, og altid vil, og dermed aldrig vil ændre sig. Men hvor er det forkert! Der er ikke noget der giver den samme fornemmelse af frihed, som det at kigge op på en klar blå himmel, og der er ikke noget der kan fange den bittersøde skønhed ved en solopgang eller solnedgang. Nu kan du bringe den frihed og skønhed ind i dit hjem med et billede på lærred. Passende til små steder, vil et billede af den åbne himmel få små rum til at virke større, mens store almindelige rum bliver mere interessante. Eller du kan bruge et billede af nattehimlen, og underholde dig selv mens du ser om du kan finde stjernebillederne.

Under havet

Der er ikke noget som menneskehedens fascination med havet. Der er noget ved den tordenagtige støj du kan føle i din krop, og den endeløse dans fra bølgerne, som trækker folk til. Det signalerer frihed, om en mystisk verden under havet, hvor alt er lydløst og oplyst i blåt med vandets lys, følelsen af sand mellem dine tæer og friheden til at drømme stort. Hæng en strand i dit soveværelse for at opnå en afslappende atmosfære, eller bring havplanter ind i din entre, så du kan forvandle den til en mystisk undersøisk grotte. Mens havscenarioer ikke passer til ethvert rum eller smag, så er de perfekte i mange rum - ved at tilføje plads til et lille rum, bringe en afslappende påvirkning til et travlt kontormiljø. Eller du kan bringe kølig afslappende luft til et stille værelse med et billede på lærred af en rolig sø under den blå himmel, så du på denne måde kan afslappe dit sind og berige dine sanser.

Bring naturen ind i alle rum

Med et billede på lærred fra vores natur kollektion, kan du omdanne ethvert rum til et fristed. Bring farve ind i dit køkken med et klart billede på lærred af solsikker, eller omdan et soveværelse til et beroligende sted med et maleri med skovtema. Drag afsted til Ariel´s hjem under havet med noget fra vores undersøisk udvalg, eller drag ud i rummet med et billede af Jorden. Tilføj et strøg af elegance til en spisestue med noget i sort og hvidt eller sepia - du kan aldrig gå for langt når det kommer til sorte og hvide fotografier. Der er også et bredt udvalg af lærreder tilgængelige som minder om malerier, fra Van Gogh´s berømte Starry Night til klassiske japansk inspirerede malerier af kvinder blandt blomster. Med billeder på lærred fra vores natur kollektion, er der intet sted i verden der er uden for din rækkevidde.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.