Natur

I gamle dage gik filosoffer og digtere udenfor for at tænke. Der er bare noget ved den store natur, der giver sjælen vinger, frigør sindet og beroliger sanserne. Bring den følelse indLæs mereendørs med Photowall's sortiment af naturinspirerede lærredsprints. Især for byboere kan disse prints bringe et kærkomment strejf af verden udenfor ind i en tilværelse, der er bundet til beton. Fra rolige skovscener til solnedgange over vandet og solrige grønne enge under en klar blå himmel - intet aspekt af naturen er uden for din rækkevidde med disse kvalitetslærredsprints.

Besind dig med skovscener

Bring ro ind i ethvert rum med et lærredsprint af en skovscene. Lad din fantasi vandre på slidte stier mellem gamle træer, eller lad lysets spil i det skyggefulde skovområde berolige dine sanser. Naturens mangfoldighed betyder, at der ikke er mangel på muligheder, når det gælder skovscener, fordi hver skov og hver dag er unik. Skoven er aldrig den samme, og alligevel forandrer den sig aldrig, og selv om hver skov har noget til fælles med de andre, er variationen enorm. Vælg en skyggefuld vej, der fører hvem ved hvorhen, skygget under ældgamle skildvagttræer eller en vild skov, hvor mennesket måske aldrig har trådt. Fortab dig i skovens grønne frodighed om sommeren, eller beundr træernes skarpe sorthed mod sneen i et vintertryk.

Sig det med blomster

I ældre tider troede man, at blomster havde betydninger. Røde roser stod for kærlighed, mens liljer var et symbol på renhed. Nu er blomsters betydninger for længst gået tabt, men det betyder ikke, at du ikke kan beundre deres skønhed for sig selv eller bringe dem ind i dit hjem med et maleri med blomstertema fra Photowalls kollektion. Oplys ethvert rum med blomster, eller pift et kedeligt gæsteværelse op med en farverig buket. En rød rose, den mest klassiske af blomsterne, vil tilføje et strejf af elegance til ethvert rum, mens et print af liljer måske er ideelt til et stille hjørne. Uanset om du ønsker at give et modigt eller beskedent udtryk, eller om du ønsker en have eller en enkelt blomst, kan du sige det hele med blomster.

Op i luften

Folk kigger ikke ofte nok op. Himlen, synes mange at mene, har altid været der og vil altid være der og vil altid være der, og den ændrer sig aldrig. Hvor tager de dog fejl! Intet giver helt den samme følelse af frihed som at kigge op i en klar blå himmel, og intet i verden kan indfange den bittersøde skønhed ved en solopgang eller solnedgang. Bring denne frihed og skønhed ind i dit hjem med et lærredsprint fra Photowall. Et print af den åbne himmel, der passer til ethvert rum, vil få små rum til at føles større, samtidig med at det vil gøre store ensartede rum mere interessante. Eller brug et print af nattehimlen, og underhold dig selv ved at se, om du kan se stjernebillederne.

Under havet

Der er intet som menneskehedens fascination af havet. Der er noget ved den tordnende lyd, som man kan mærke i knoglerne, og bølgernes endeløse dans, som trækker folk til det næsten uimodståeligt. Det taler om frihed, om den mystiske verden under havet, hvor alt er stille og oplyst blåt af vandets lys, og om følelsen af sand mellem tæerne og friheden til at drømme stort. Hæng en strand op i dit soveværelse for at skabe en afslappende atmosfære, eller bring undervandsmalerier ind i en gang for at forvandle den til en mystisk undervandsgrotte. Selv om havudsigt måske ikke passer til alle rum eller enhver smag, gør de sig rigtig godt i mange rum - de giver plads til et lille rum og bringer en beroligende indflydelse til en travl kontoratmosfære. Eller du kan bringe en kølig, rolig luft til et stille rum med et lærredsprint af en stille sø under den blå himmel for at frigøre dit sind og berige dine sanser.

Bring naturen ind i alle rum

Med et lærredsprint fra Photowalls naturudvalg kan du forvandle ethvert rum til et fristed. Bring farve ind i dit køkken med et lyst solsikkeprint, eller forvandl et soveværelse til et beroligende rum med et maleri med skovtema. Tag dig selv med til Ariels hjem under havet med noget fra undervandsudvalget eller ud i rummet med et billede af Jorden. Tilføj et strejf af elegance til en spisestue med noget i sort/hvid eller sepia - man kan aldrig gå for langt galt i byen med sort/hvide fotografier. Der findes også et stort udvalg af prints i malerstil, lige fra Van Goghs berømte stjerneklar nat til klassiske japanske malerier af kvinder blandt blomster. Med lærredsprints fra Photowalls naturudvalg er intet sted i verden uden for din rækkevidde.
Produktoplysninger