Børn

Engang var det lige så nemt at indrette et børneværelse som at vælge en farve til væggene, sætte møblerne på og sætte et stykke tøjdyr eller to ind. Men hvorfor nøjes med den gamle skLæs mereole, når du kan inspirere kreative hjerner, stimulere deres kognitive udvikling og gøre livet lettere for dig selv? Dette er blot nogle få af fordelene ved at indrette et børneværelse med lærredsprints og malerier.

Kick-start kreativiteten

Når dit barns øjne følger de brede penselstrøg i et maleri, begynder dets sind at vandre rundt. De begynder at tænke over de anvendte farver, malingens tekstur og endda om de selv kan skabe noget så vidunderligt. Når de går i gang med at udforske deres egne kunstneriske talenter, er de udviklingsmæssige fordele ubegrænsede. De forbedrer deres finmotoriske færdigheder, når de griber fat i deres foretrukne stav. Deres opfindsomhed, visuelle indlæring og beslutningsevne trænes, og selv sprogudviklingen forbedres, når venstre og højre side af hjernen begynder at integrere og arbejde sammen. Ved at skabe en dynamisk og engagerende atmosfære forbereder du dine børn på et liv, hvor de vil være i stand til at tænke hurtigt og forbløffe verden med deres opfindsomhed.

Som en superhelt

Med lærredsprints kan du få dit barns yndlingssuperhelt ind i deres bolig. Børn er påvirkelige, og det er vigtigt, at forældrene giver dem passende rollemodeller. Måske er dit barn genert, og dets yndlings-Disney-figur, prinsesse Anna, er også ret genert. Dit barn ved, at prinsesse Anna overvandt sin frygt, og at det er muligt at overvinde akavethed, hvis man prøver. Eller måske deler dine børn et værelse og skal lære at samarbejde og dele med hinanden, og du håber at kunne inspirere til samarbejde mellem dem med et lærredsprint af Finding Nemo. Hvis du sørger for, at dine børn har håndgribelige superhelte, som de kan se op til, vil det hjælpe dem med at indarbejde positive værdier, som vil ruste dem til livet.

En følelse af tilhørsforhold

Hvis du giver dit barns rum en essens, der er unik, hjælper det barnet til at føle sig trygt. Trygge børn har det bedre med sig selv, har mere selvtillid og er i stand til at klare sig bedre i situationer i det virkelige liv. Malerier er en måde at gøre et værelse unikt på. Dit barn vil få en følelse af tilhørsforhold og ejerskab. Omvendt vil dit barn lære, at andre også har deres eget rum, og at det også skal respektere andres rum og privatliv.

Mag læring let

Det vidunderlige ved at hænge lærredsprints op på væggen er, at du altid kan skifte dem ud, når humøret melder sig, eller hvis du har lyst til en forandring. Børn keder sig så hurtigt og har brug for at blive stimuleret konstant. Udnyt deres nysgerrige hjerner og den lethed, der ligger i at hænge et lærredsprint eller to op. Skal de lære om kolde russiske vintre og den brændende Sahara-ørken? Hæng et verdenskort på lærred op på deres væg. Efterhånden som de lærer om hvert nyt land, kan de nemt henvise til dets beliggenhed og størrelse med et praktisk læringsredskab lige på væggen. Måske har du en spirende pilot i dit liv. Med et lærredsprint i naturlig størrelse af cockpittet på en flyvemaskine kan du få din lille drengs fantasi til at nå nye højder, mens han/hun flyver rundt i himlen i sit eget soveværelse. Mulighederne er uendelige, for med emnet på deres væg vil de være i stand til visuelt at se og lære emnet i et hurtigere tempo.

Rengøring og vedligeholdelse

Børn bringer et helt nyt niveau af rodethed ind i vores liv. Ikke alene skal du håndtere rod med deres legetøj, tøj og skoleudstyr, men de har også en uhyggelig evne til at ødelægge ting. Hvor mange gange har du ikke været nødt til at male dit barns værelse om, fordi det har opdaget et talent for graffiti? Er der en flænge i væggen på grund af et legende uheld? Malerier er kommet for at redde dit liv. Dæk fingeraftryk, spaghettitegninger og huller i væggen med et maleri. I det mindste vil kunstværket fungere som et fokuspunkt og aflede opmærksomheden fra de ikke så perfekte omgivelser. Lærredsprints er nemme at rengøre med blot en let fugtig klud og er kommet for at revolutionere dine børneværelser.
Produktoplysninger