Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
World Map Detailt - Billede på lærred - Kontor

1753

motiver

Børn

Der var engang, hvor det var let at indrette et barns værelse. Du skulle bare vælge en vægfarve, møbler og ét eller to stykker blødt legetøj. Men hvorfor stiller sig tilfreds med det Læs meregamle, når du kan gøre dit barn kreativt, stimulere dets kognitive udvikling og gøre dit eget liv lettere? Dette er bare nogle af fordelene ved indrette et børneværelse med malerier og billeder på lærred.

Kickstart kreativiteten

Når et barn følger et maleris grove penselstrøg, begynder deres tanker at bevæge sig. De begynder at tænke på de farver, der er brugt, maleriets tekstur, og endda om de selv kan skabe noget så fascinerende. Når de udforsker deres egne kunstneriske talenter, er udviklingsfordelene uendelige. De udvikler deres finmotorik med deres foretrukne tryllestav i hånden. Deres spidsfindighed, visuelle læring og evner til at tage beslutninger trænes, og selv sprogfærdighederne forbedres, når deres højre og venstre side af hjernen indgår i et samspil. Ved at skabe en dynamisk og inddragende atmosfære gør du dine børn klar til et liv, hvor de kan tænke hurtigt og fascinere deres omverden med alle deres ressourcer.

Ligesom en superhelt

Billeder på lærred​ kan få dit barns yndlingssuperhelt til at træde lige ind i dets værelse. Børn er lette at underholde, og det er yderst vigtigt, at forældre giver dem de rigtige forbilleder. Det kan være dit barn er genert, og at dets yndlings-Disney-figur er Prinsesse Anna, der også er en rimeligt sky. Dit barn ved, at Prinsesse Anna overvandt sin frygt, og at det er muligt at overvinde generthed, hvis man prøver. Eller måske deler dine børn et værelse og skal lære om samarbejde og at dele med hinanden. I så fald kan du håbe på at inspirere dem til samarbejde med et billede på lærred med Find Nemo. Ved at sikre at dine børn har håndgribelige superhelte, de kan se op til, hjælpes de til at inkorporere positive værdier, der gør dem klar til livet.

En følelse af tilhørsforhold

Ved at give dit barns værelse en unik essens føler barnet sig sikkert. Få børn til at have det godt med dem selv, være mere selvsikre og i stand til at tage vare på situationen i den virkelige verden. Malerier er én måde at gøre et rum unikt på. Dit barn får en følelse af at høre til og af ejerskab. Det siges, at dit barn lærer, at andre har deres sfære, og barnet bliver derfor klar over, at man skal respektere deres grænser og privatliv.

Gør læring let Det fantastiske ved at hænge billeder på lærred på din væg er, at du altid kan vende dem om, når du er i humør til det, eller når du har lyst til en forandring. Børn kommer så hurtigt til at kede sig og skal hele tiden stimuleres. Drag fordel af deres nysgerrige hoveder, og hæng let et billede på lærred op. Er de ved at lære om de kolde russiske vintre og den brændende Sahara-ørken? Hæng et billede på lærred med et verdenskort op på deres væg. Når de lærer om et nyt land, kan de let finde ud af, hvor det ligger, og hvilken størrelse det har, med et nyttigt læringsredskab hængende lige på væggen. Måske har du en lille pilot i dit liv. Med et billede på lærred med et flys cockpit i virkelig størrelse kan du tage den lilles fantasi til nye højder, mens han/hun flyver på himlen, samtidig med at han/hun er på sit hyggelige værelse. Mulighederne er uendelige, for med det, de lærer om, på væggen, kan de visualisere, se og lære om emnet meget hurtigere.

Rengøring og vedligeholdelse

Børn givet ordet rod en helt ny betydning. Ikke bare når vi skal forholde os til det store rod, deres legetøj, tøj og skoleting udgør, men de har også en særlig evne til at ødelægge ting. Hvor mange gange har du skulle male dit barns værelse, fordi det har fundet ud af, at det har et talent for graffiti? Er der et hak i væggen grundet et uheld, mens dit barn legede? Malerier kan rede dit liv. Dæk håndaftryk, tomatsovs og huller i væggen med et maleri. I det mindste kan kunst fungere som et centrum og tage fokus fra de ikke helt perfekte omgivelser. De kan gøres rene med en let fugtet karklud, og billeder på lærred kommer til at revolutionere børns værelser.

Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.