Kysset, Gustav Klimt - Billede på lærred - Køkken

362

motiver

Spiritualitet og religion

Åndelighed og religion kan være en måde hvorpå man kan udtrykke ens indre spørgsmål vedrørende livet, og følelsen af styrke og glæde, når du føler dig forbundet til det himmelske. HviLæs merelken bedre form for daglig erindring af de ting der er vigtigst for dig, end gennem et billede på lærred med dine favorit religiøse tegn, symboler og malerier. Nyd gengivelser af engle og dæmoner, freden ved Buddha, og den ubekymrede karma ved yin og yang. Dit soveværelser er måske stedet hvor du skal nyde dine billeder på lærred samt malerier, før du falder i søvn. Måske din stue eller badeværelse er et andet sted hvor du ønsker at blive mindet om hvad du tror på.

Spirituel

Grib din spirituelle side med et billede på lærred maleri som viser fred, kærlighed og stilhed. Frihedssymboler og Zen in Black Sand tilbyder dig en mulighed for at meditere til kunst, og lader dig åbne dit sind for alle livets muligheder. De historiske porte i Kyoto, eller en gengivelse af en abstrakt OHM, kan måske vejlede dig til opmærksomhed. Se hjerte og hænder, eller udtalelser som berører dig, og du kan have dem helt for dig selv. Cirkel Dragons kan booste dit lunefulde sind, mens enkle breve kan føre dig til inspiration. En serie af billeder som taler mest til dig, og som du hænger på din væg, vil med garanti hjælpe dig til at finde vej til lyksalighed.

Religion

Forestil dig et billede på lærred med malerier fra nogle af verdens største mestre, såsom Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio og mange andre. Kristendom er gengivet i maleriet The Last Judgement, Crucifixion, Joseph and Mary, og andre klassiske vigtige begivenheder i historien om Jesus og hans disciple i biblen. Billeder på lærred med Buddha statuer kan pryde ethvert rum du ser som værende dit fristed. Han er blevet gengivet på malerier i beroligende rød, guld og andre farver for at symbolisere hans hellige rejse. Du kan se Nirvana, Illumination og mange andre sindstilstande hvor Buddha skiftede over. Du har også mulighed for at se Viking mytologi, og du kan få dem som billeder på lærred med f.eks. Blumenengel, Esaias Syn or Feast of the Gods.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.