Spiritualitet og religion

Spiritualitet og religion kan være en måde at udtrykke ens indre spørgsmål om livet på og følelsen af kraft og glæde, når man føler sig forbundet med det guddommelige. Hvilken bedre fLæs mereorm for daglig erindring om de ting, der betyder mest for dig, end lærredstryk af dine foretrukne religiøse tegn, symboler og malerier. Nyd afbildninger af engle og dæmoner, Buddhas fred og yin og yang's sorgløse og karmiske natur. Dit soveværelse er måske netop det rum, hvor du nyder dine lærredsprints og malerier, inden du går i seng. Måske er din stue eller dit badeværelse et andet sted, hvor du ønsker en påmindelse om det, du tror mest på.

Spirituelt

Omfavn din spirituelle side med et lærredsprint med et maleri, der skildrer fred, kærlighed og ro. Frihedssymboler og Zen i sort sand giver dig mulighed for at meditere til kunst og lade dit sind åbne sig for alle mulighederne i livet. De historiske porte i Kyoto eller en skildring af abstrakt OHM kan hjælpe dig med at guide dig ind i mindfulness. Se hjerter og hænder eller ordsprog, som bevæger dig, og få dem til din egen. Cirkeldrager kan booste din finurlige ånd, mens enkle bogstavtryk kan føre dig til inspiration. En serie af de billeder, der taler mest til dig, hængende på din væg, vil helt sikkert hjælpe dig med at finde vej til lyksalighed.

Religiøst

Forestil dig et lærredsprint af nogle af historiens største mestre, malerier på din væg i lærred af Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio og mange flere. Kristendommen er afbildet i maleriet af Den sidste dom, Korsfæstelsen, Josef og Maria og andre klassiske vigtige begivenheder i Jesu og Bibelens profeter. Statuer af Buddha kan pryde ethvert rum, der er dit helligdom i lærredsprint. Han er blevet afbildet i malerier i beroligende røde, gyldne og andre farver for at symbolisere hans hellige rejse. Du kan se Nirvana, Illumination og mange flere tilstande, som Buddha transcenderede. Den nordiske mytologi er også udstillet og kan blive din i lærredsprint som Blomsterengel, Esaias Syn eller Gudernes fest.

Sandheden om spiritualitet og religion

Hvad er religion, og hvad er spiritualitet? Ved første øjekast har disse to et fælles emne - stof, men med forskellige tilgange. Begge lærer os faktisk, at der er mere i universet end blot os mennesker. Den største forskel mellem religion og spiritualitet er, at religion præsenterer dig for et sæt trosretninger, dogmer og "hellige mænd" som mellemled mellem dig og Ånden. På den anden side fremmer spiritualitet ens individuelle autonomi i forbindelse med at definere og forbinde sig til Ånden, som det passer til hjertet og sindet. Selv om begge dele kan være relevante for hinanden. Religion fremmer skam og skyldfølelse, spiritualitet fremmer selv - ærlighed og bevidsthed. Religion beder dig også om at ofre dine nuværende tilknytninger for en lovet fremtid. Spiritualitet beder dig om at give slip på dine nuværende tilknytninger for at få en bedre nutid. Selv om dette er et kompliceret emne, er sandheden, at åndelighed og religion har været med os så længe, at de er blevet en del af vores egen eksistens.
Produktoplysninger