Helgumannens Fishing Village - Billede på lærred - Kontor

323

motiver

Vinter

Vinter er ofte ubehagelig og ikke en årstid, vi ser frem til. Det er den koldeste tid på året og en periode, hvor solen skinner mindst. Den korteste dag med mindst sollys kaldes vinteLæs merersolhverv. Det er fra vinterens hobbyer og ritualer, at vi finder mest komfort gennem disse kolde måneder. Nyd vinterens mere livlige og smukke side med et billede på lærred, der afbilleder en skov, vilde dyr legende i sneen, gader i byen og meget mere.

Vinterens start

Der er alt afhængig af, hvor du bor, flere datoer, der har en tilknytning til kulturelle idéer, som angiver vinterens begyndelse. I Skandinavien markerer den 14. oktober for eksempel starten, og 28. eller 29 februar er vinters sidste dag. Russere mener, at vinteren blot varer fra 1. december til slutningen af februar. For dem, som bor på den sydlige halvkugle, starter vinteren den 1. juni og slutter den 31. august. Nogle af højtiderne og ferier i løbet af vinteren hjælper til at have nogle dage at se frem til, før det igen bliver varmere. Allehelgensdag, også kendt som Samhain, starter den 1. november. Allehelgensaften er den 31. oktober og er også kendt som Halloween. Der er også lande i Kontinentaleuropa, som fejrer Mortensdag den 11. november. Herefter følger Jul, Yule og andre religiøse og sekulære begivenheder, der foregår samtidigt i december og januar.

Vælg dit yndlingsvintermotiv

Vælg et billede på lærred til dig selv af dit yndlingsvintermotiv. Det kan være vilde dyr, der græsser på snedækkede sletter, berømte byer dækket af is, tågefulde bjerge eller frosne vandfald. En af vinterens glæder er at se nordlys, og der er også bileder med denne årlige tradition. At se smukke dyr, der tilpasser sig og trives i vintertemperaturerne, er en påmindelse om, at denne tid på året har noget, vi alle kan se frem til. Billeder på lærred omfatter afbildninger af is og dyr, og der er eventyragtige scener blandet med mere abstrakte ting som dyrs udkigspunkter. Nyd en vinterdag, mens du sidder og beundrer et vinterkunstværk og nyder en hobby eller måske et spil med gamle venner. Der er lærredkunstværker til enhver smag og rumindretning. Lav noget varm kakao, og lad billeder på lærred sætte dig i det rigtige humør.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.