Vinter

Vinteren er ofte udskældt og sjældent en årstid, som vi glæder os til at have. Det er den koldeste tid på året, og det er den periode, hvor solen er mindst synlig. Den korteste periodLæs meree med sollys om året er også kendt som vintersolhverv. Det er fra vintertidens hobbyer og ritualer, at vi finder størstedelen af vores trøst i de kolde måneder. Nyd den mere livlige og smukke side af vinteren med et lærredsprint, der viser en skovscene, vilde dyr, der leger i sneen, byens gader og meget mere.

Vinterens begyndelse

Der er flere datoer, som falder inden for kulturelle ideer om vinterens begyndelse, afhængigt af hvor du bor. I Skandinavien markerer man f.eks. den 14. oktober som starten og den 28. eller 29. februar som den sidste vinterdag. Russerne mener, at vinteren kun begynder den 1. december til slutningen af februar. For dem på den sydlige halvkugle begynder vinteren den 1. juni og slutter den 31. august. Nogle af de festivaler og helligdage i de kolde måneder er med til at markere dagene, indtil det bliver varmere igen. All Hallows, også kendt som Samhain, begynder den 1. november. Allehelgensdag er den 31. oktober og er også kendt som Hallo'ween. Der er også lande på det europæiske fastland, som fejrer Sankt Martin den 11. november. Derefter følger julen, Yule og andre religiøse og verdslige begivenheder, der finder sted i december og januar, og som har samme tidspunkter.

Vælg din yndlingsvinterscene

Vælg et lærredsprint til dig selv af en yndlingsvinterscene. Det kan være vilde dyr, der græsser på snedækkede sletter, berømte byer badet i is, tågeagtige bjerge eller frosne vandfald. En af vinterens glæder er at se nordlyset, og der findes også malerier af denne årlige tradition. At se skønheden hos dyr, der tilpasser sig og trives i vintertemperaturer, er en påmindelse om, at denne tid af året byder på noget at se frem til for alle. Lærredsprints omfatter fotografiske visninger af is og dyr, og der er eventyrlige scener blandet ind i de mere abstrakte dyrelivsudsigter. Brug en vinterdag på at sidde i nærheden af et vinterkunstværk og gå i gang med en hobby eller måske et spil med gamle venner. Der findes kunstværker på lærred for enhver smag og for enhver rumindretning. Bryg den varme chokolade, og lærredsbillederne vil give den helt rigtige stemning.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.