Grønne Skov i foråret - Billede på lærred - Køkken

65

motiver

Forår

Foråret er naturens længe ventede bedste ven. Som det ankommer efter de kolde måneder, er den et symbol på nyt liv og vækst. Traditionelt er foråret også kendt i mange kulturer som tiLæs mereden for fornyelse, genopstandelse, genfødsel og positive ændringer. Mange kunstværker omhandlende foråret er centreret omkring blomstervækst og lysere, mere levende farver end deres vinterlige modstykker. Et billede på lærred af et vandfald om foråret fanger øjet, med dets vilde blomster og detaljerede gengivelse af effekten af vandfaldets dråber. Måske et maleri af en buket forårsblomster der aldrig vil visne, eller en samling vilde dyr der nyder de naturlige omgivelser, vil være det helt rigtige til dit hjem. Farver varierer så du kan matche det billede du bedst kan lide med dit hjems eller kontors indretning.

Hyldest til årstiderne

Billeder på lærred af forår tiltrækker øjet til vores jords naturlige skønhed og vidunderlighed. Mens det er forår på den sydlige halvkugle fra cirka oktober til december, så fejrer den nordlige halvkugle forårets tilbagevenden mellem 19. marts og midt i juni. I denne periode er der mange kulturelt vigtige fejringer af foråret. Et sæt malerier der minder dig om vigtige begivenheder, er en kærkommen tilføjelse til enhver familie og de gæster der ser dem. Afhængig af kulturen og traditionerne kan du i foråret fejre 1. februar i Irland, som er St Brigid's Day, Lunar Spring Day den 14. marts i Albanien, Australiens Spring Racing Carnival i oktober og november, dronning Victorias fødselsdag i Canada, påske, Pesach (jødisk påske), May Day, Holl - Hindu farvefestival og mere. Naturelskere vil helt sikkert holde af udvalget af vilde dyr, som er afbilledet i deres naturlige miljø. For eksempel har vi billeder på lærred og malerier af dådyr der spiser rabarber, fugle i junglens trækroner, et egern i en birkeskov, såvel som forårets ulvefamilie og mange andre. Naturlige forårsbilleder inkluderer skove i Aspen, skråninger i Mexico, blomstermarker og mere. Forkæl dine øjne med kunstnerisk gengivelse af foråret, hvor der er brugt forskellige metoder til at udtrykke inspirationen på et billede på lærred. En samling af forårets stadier er også mulig, ved et udvalg af forskellige tilgængelige billeder.
Produktoplysninger
  • Viser 1-65 af 65 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.