Værelser

Vi har kategoriseret vores lærredsprints efter rum, så du nemmere kan finde det, du leder efter. Her finder du legesyge prints til børneværelset, inspirerende motiver til kontoret og Læs merelærredsprints med kulinariske temaer til køkkenet.

Dekoration af væggene

Tomme vægge er ikke til at overse. De giver os en fantastisk mulighed for at få ethvert rum til at se interessant og vidunderligt ud. For nogle er tomme vægge måske bare almindelige vægge, men tro os, hvis vi siger, at de kan fungere som et lærred, hvor du kan udstille nogle af dine mesterværker eller dekorere dem med forskellige vægdekorationer og vægbeklædninger. Hvis du tjekker forskellige indretningsmagasiner, bøger eller endda hjemmesider, vil du blive overrasket over, at der er tonsvis af idéer, der kan udføres på dine vægge. Begynder med vægmalerier. Disse fantastiske vægbeklædninger er ved at blive en trend i disse dage, da der er mange designs til rådighed til at få kedelige og kedelige vægge til at se levende, livlige og fantastiske ud. Sejt, ikke? Du vil helt sikkert elske, hvordan disse vægmalerier skaber noget ekstraordinært ud over det sædvanlige.

Rummene har brug for den opgradering, de fortjener

Vores hjem kan anses for at være en del af vores liv. Det gælder også for andre rum, såsom lejligheden og arbejdspladserne. Det er helt rigtigt, at de får en lille opgradering, så opholdet i vores hjem og rum kan blive inspirerende og indbydende. Stuen kan betragtes som et af de vigtige rum i et hjem. Det er her, vi kan have forskellige sociale aktiviteter, hvile og slappe af. Udsmykning med vægmalerier med smukke landskaber og bybilleder kan være med til at gøre stuen ideel til sådanne aktiviteter. Kombiner designene med fantastiske farver, og du vil ikke bare have en almindelig stue, men en drømmestue. Børneværelset og legeværelset kan også betragtes som hjemmets hjerte. De rum, hvor vi kan se vores små vokse. Rummene, hvor vi kan hjælpe dem med at udvikle og styrke deres talenter og færdigheder. Hvordan? Vi ved jo alle sammen, at vores børn elsker at leve i en verden af tegnefilm og eventyr. Photowall har netop de rigtige vægmalerier, der vil hjælpe dem med at skærpe deres kreativitet og fantasi. De figurer, der er afbildet på vægmalerierne, er ofte en del af vores børns hverdag. De leger med dem, behandler dem som venner, skaber historier med dem og andre. Det er også grundene til, at vi har en tendens til at omgive dem med legetøj med tegneseriefigurer og eventyrfigurer. Et andet travlt rum i huset er køkkenet. Få det til at se godt ud til opbevaring og tilberedning af mad med brug af farverige og overdådige vægmalerier. Vægmalerier med mad og drikkevarer vil hjælpe dig med at blive inspireret til at blive længere i køkkenet for at tilberede noget særligt til din familie og dine venner. Du kan også nyde at spise og hygge dig med dem i køkkenet og fortælle historier om, hvordan et simpelt vægmaleri kan ændre den måde, du ser på dine vidunderlige rum. Til hjem med deres egen minibiograf kan du tilføje vægmalerier med billeder fra vores yndlingsfilm. Disse kan hjælpe dig med at bringe filmkiggeri til et helt nyt niveau. Du vil helt sikkert føle dig som om du er i en rigtig biograf med disse vægmalerier. God fornøjelse med indretningen!
Produktoplysninger