Graffiti og gadekunst

Er du vild med den lyse, dristige og farverige gadekunst, der pryder væggene i mange byområder? Så tilføj nogle til dit hjem, kontor eller fritidsområde, og oplev det hver dag med dinLæs meree egne specifikationer afhængigt af størrelsen og de rigtige nuancer også intakte. Vores graffiti- og street art-plakater indfanger ånden af byens kunstneriske kunstneriske udtryk, som findes over hele kloden. Graffiti er ikke længere begrænset til fortovet, men er blevet mainstream, og du kan vælge de værker, du ønsker at pynte dine egne fire vægge med. Photowall's fremragende udvalg af graffiti- og street art-plakater vil helt sikkert give dit rum det lille ekstra.

Grundlæggende om graffiti- og street art-plakater

Den forenklede betegnelse for mesterværk i street art-slang hedder piece. Dette beskriver street art, der er meget mere kompleks, med mindst tre forskellige farver og som kræver et højt niveau af detaljer, stil og arbejde for at blive færdiggjort. Vi har masser af pieces i vores graffiti & street art plakater arsenal, med alle mulige forskellige unikke designs og farver, der kan imødekomme alle dine ønsker til indretning. Selvfølgelig kan disse dyrebare genstande i graffiti & street art plakater stadig ændres og justeres i størrelse og farver, hvis din generelle plan for udsmykning af et rum kræver det.

Et brændende ønske

Brændende henviser til gadekunststykker, der er hotte, dvs. de mest eftertragtede stykker på det pågældende tidspunkt. Da vi altid opdaterer vores gallerier med vores eksklusive layouts, er du sikker på at få fingrene i en af disse trendy graffiti- og streetplakater. Et fint eksempel er emnet Evolution, der er udført i stencil, som er en form for street art-kreation, hvor et design skæres ud i papir eller karton og derefter sprayes på væggen eller fortovet. Denne særlige metode blev grundlagt af en gadekunstner ved navn Blek le Rat i Paris i 1980'erne, og dens mest berømte kunstner i dag er en person, som du måske har hørt om, og som går under navnet Banksy. Med en enkel baggrund, men et stærkt budskab, ser Evolution graffiti- og street art-plakaten godt ud næsten overalt, idet den giver et statement med en dybere mening og en stil, der stadig kan tale meget.

Graffiti- og street art plakater i Wildstyle

Wildstyle er en tagging-stil med sammenkædede bogstaver og symboler. Selv om denne form for urban kunst er udførlig og kompliceret, da det normalt kun er andre gadekunstnere, der kan læse det egentlige ord, er den meget populær, især blandt de yngre mennesker. De livlige og kraftige farver på vores graffiti- og street art-plakater udført i Wildstyle kan give ethvert rum et enormt løft og løfte det fra et rum til noget særligt og mindeværdigt. Party Graffiti ville være et smart valg til netop denne følelse, da det uden tvivl er umiddelbart synligt og visuelt slående, hvilket gør det til et glimrende valg til f.eks. et kontor for at signalere, at der er tale om et ungdommeligt og sprudlende foretagende. Graffiti- og street art-plakaternes alsidighed garanterer, at disse motiver passer til ethvert område.

Tag dit valg

Vælg et fantastisk stykke urban kunst i form af et farverigt, kaotisk graffiti-tagging vægmaleri, som er perfekt, hvis du har en dyb forkærlighed for abstrakt kunst. Et godt eksempel herpå er værket Music Love Graffiti, en sprælsk og livlig graffiti- og street art-plakat, der vækker liv. Hvis historie er mere din sag, så er en grunge-afbildning med navnet Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz måske mere passende for dig. Liquid Graffiti er et af de mere obskure valg, men i hvert fald stadig enormt moderigtigt og smukt. Artiklens blå nuancer og flydende raffinement gør den til en dominerende tilstedeværelse, uanset hvor du placerer den. Under alle omstændigheder har Photowalls fine udvalg af graffiti- & street art-plakater noget for enhver kunstinteresseret og enhver, der ønsker at bringe lidt spunk ind i sin indretning.
Produktoplysninger