Blåt plakater

Menneskets passion for den blå farve er ældgammel og har meget at gøre med vores medfødte længsel efter fred. Den blå himmel og havets azurblå farve er noget af det mest fredfyldte ogLæs mere betryggende i naturen. Med Photowalls blå plakater i høj kvalitet kan du nu bringe dette gamle ønske ind i din bolig, dit erhvervsområde eller dit fritidsrum. De mange muligheder, der er til rådighed i blå plakater, vil tilfredsstille enhver smag og ethvert behov derude. Da blå er en stærk farve i sig selv, kan du blæse og matche blå plakater med en masse andre farveskemaer, afhængigt af din æstetik og dit overordnede design. Udvalget af blå plakater er så varieret, at du med garanti vil få fat i noget, der passer til din personlighed og karakter, udført med stil, rige detaljer og unikke designs.

Blå plakater til fantastisk interiør

Som allerede antydet er en smuk himmel og et roligt hav to ting, der virkelig giver sjælen og sanserne en tiltrængt lindring fra livets stress. Så det er egentlig ikke så overraskende, at havet og himlen er stærkt repræsenteret i Photowalls sortiment af blå plakater. Da blå absolut er en af de mest almindelige farver til soveværelser, giver det god mening at få en blå plakat, der viser himlens skønhed eller vandets tiltrækningskraft, for at øge den beroligende stemning i rummet yderligere. Blå er ofte den farve, der formidler harmoni og en beroligende energi, hvilket igen bidrager til indre afslapning og healing. Tied to the Ocean er et perfekt eksempel på dette, en blå plakat, der er enkel, men kraftfuld, og som viser havets rolighed sammen med himlens uendelighed. Blå plakater kan tage to af de bedste aspekter af naturen og bringe dem ind i dit rum og give dig en mulighed for at reflektere, slappe af og komme til hægterne.

En lille bid af historien

Farven blå blev først brugt i kombination med andre farver i hulemalerier i slutningen af den sidste istid. I det gamle Egypten blev den azurblå lapis lazuli-sten brugt i luksuriøse smykker og dekorative ornamenter. Da den blå farve er relativt sjælden i naturen, var det i lang tid meget vanskeligt at finde ud af, hvordan man udvandt det nøjagtige blå pigment. Desuden var omkostningerne ved at importere lapis lazuli eller blåt pigment fra Østen så ekstravagant høje for folk i Vesten, at de kæmpede længe og hårdt for at skabe et syntetisk pigment til den blå farve. I begyndelsen af 1700-tallet lykkedes det endelig kemikeren Johann Jacob Diesbach, og vesterlændingene fik endelig adgang til farven uden at skulle bruge en formue. Heldigvis for dig er dette smukke pigment meget tilgængeligt i alle de nuancer, du kan forestille dig, og blå plakater har et væld af motiver, der vil glæde dig. Da du nu kender historien om, hvordan denne farve er kommet til din dør, kan du vælge en blå plakat som Midnight Blue Hydrangeas with Gold, som er et smukt maleri med forskellige blå nuancer til stede. Denne type blå plakat kan få ethvert rum til at sprudle af visuel effekt og skabe et varigt indtryk på dig, din familie, venner og andet selskab, som du måtte have på besøg.

Differente temaer i blå plakater

Photowall lægger altid stor vægt på at give deres plakatkategorier en masse variation. Dette gælder også for blå plakater, hvor ikke kun naturen er til stede, men også en masse andre emner. Mens der er en masse scener fra det virkelige liv med så mange detaljer, at du føler, at du bogstaveligt talt befinder dig i billedet, har blå plakater også et stort udvalg af kunstværker med denne fantastiske farve. Candle Sperm Whale er f.eks. et passende eksempel på den virkelige livskvalitet, som blå plakater kan bringe ind i dit værelse. De indviklede og specifikke aspekter af dette motiv kan transportere dig til en anden verden, nemlig undervandsverdenen, hvor du strejfer rundt sammen med denne blide gigant fra havene. For dem, der er mere til lidt kant, har blå plakater kunstværker som Tribute, der viser en skeletrocker, der spiller sin melodi på en kirkegård, omgivet af nattens blå skær.
Produktoplysninger