Turkist plakater

I sin mest grundlæggende form er turkis en blanding af farven blå og farven grøn. Det betyder, at den har nogle, hvis ikke alle de samme kølige og beroligende egenskaber, som ofte lægLæs mereges på disse pigmenter. Turkis plakater kan således forbindes med betydninger som forfriskning, sindsro, balance og venskab. Du vil se masser af disse temaer i Photowall's fremragende, højkvalitets, detaljerige og unikt designede sortiment af turkise plakater. En anden vigtig faktor at overveje, når du dekorerer med denne farve, er, at den er tæt forbundet med elementet vand. Da vand er liv, kan turkise plakater blive livet i dit hjem, kontor eller ethvert andet interiør, som du ønsker at forskønne.

Varierende nuancer af turkise plakater

Lysere nuancer af den turkise farve har en sødere og mere feminin følelse. Du kan se dette i stykker som Dogwood Blossoms og Blue Phalaenopsis Orchid, motiver, der passer til ethvert hjem eller kontor med deres smukke toner. Mørkere turkise nuancer af turkis, som f.eks. teal, har en mere sofistikeret og stærk atmosfære. I den retning er en turkis plakat i stil med Sea of Marble eller Textured Cloudy Sky måske mere noget for dig. Disse elementer kan se cool og tiltalende ud i en række forskellige omgivelser, f.eks. i stuen derhjemme eller måske i bestyrelseslokalet i din virksomhed. Variationer af turkis, som ofte bruges til at repræsentere vand, kaldes også for aqua og aquamarin. Turkis plakater har masser af disse, med fremragende designs og frodige nuancer, der lokker og fascinerer beskueren. Surf Paddling in the Sea er et perfekt eksempel på dette, en vægdekoration, der er visuelt fængslende og samtidig så rig på detaljer, at du vil føle dig som om du rent faktisk er der.

Symbolske konnotationer

Turkis er et værdifuldt mineral, der ofte bruges til smykker, især i det amerikanske sydvestlige USA og Mellemøsten. Den turkise ædelsten er for eksempel symbolet på venskab, bringer fred til hjemmet og held og lykke til ejeren. Man mener, at turkisstenen bærer stor sandhed og visdom med sig. Turkis plakater kan, ligesom stenen, repræsentere selvrealisering og være en hjælp til analytisk tænkning samt kreativ energi. I mange gamle kulturer var og er den stadig et symbol på rigdom og velstand. Turkis er også en af naturens smukkeste farver, rolig og jordnær, hvilket gør den harmonisk og beroligende. Fra en mere dekorativ side passer turkis meget godt sammen med andre bløde varme farver som lys beige, varm orange og grønne toner. Turkise plakater kan få mange mennesker til at tænke på Middelhavets blågrønne vand. Det er rart at blive mindet om varme strande og 28ºC varmt vand i ny og næ.

Turkise plakater med vand

Da turkis passer særligt godt i et rum, hvor du har brug for en rolig og professionel stemning, som f.eks. på kontoret, kan du prøve at pifte dit kontorlokale op med et element som From the Shore, et smukt kunstværk, der øjeblikkeligt kan ændre stemningen i et rum. Styling med turkise plakater på kontorer signalerer friskhed. De blå nuancer i turkis formidler troværdighed og stabilitet, mens de grønne nuancer skaber harmoni og ro. Et andet vigtigt aspekt er tilstedeværelsen af elementet vand. Turkise plakater har en masse H2O i sit arsenal, med fleksible betydninger til hvert motiv. Rage of the Dolphin kan f.eks. ses som en mere finurlig tilgang til den meget vigtige kamp mod overfiskning. Hawaiian Green Sea Turtle er en turkis plakat, der er meget mere afslappet og minder os om, at vi nogle gange bare skal læne os tilbage og slappe af. Golden Day Turquoise er på den anden side meget mere dramatisk og et kunstværk, der kan løfte ethvert rum til noget mere personligt og intimt.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.