Strande

Når et fototapet vælges til et rum, vælges det oftest for den største effekt, og det vil ofte være med klare farver og tilbyde en form for flugt - hvilket er nøjagtigt hvad du får medLæs mere et strand fototapet. Det er ideelt til mange forskellige placeringer, idet disse smukke designede fototapeter skaber en følelse af plads, så du kun kan få fra den blå horisont med en strandscene. Hvad enten du er på udkig efter pasteltonerne fra en nordeuropæisk strand, eller den intense vibration fra den caribiske kystlinje, så kan du finde det i vores kollektion.

Naturlig skønhed udtryk gennem land, hav og himmel

I mange af vores fototapeter med strandtemaer, er det kombinationen af den blå himmel, nogle gange med det smaragdgrønne hav og de bløde toner fra sand og sten, der gør scene så idyllisk. Det er perfekt til en fremtrædende væg, idet disse former for tapeter er fremstillet af nogle af de bedste kystfotografier. Tag for eksempel vores imponerende Gotland Beach scene, som kombinerer en næsten gennemsigtig himmelblå tone, med den blide hvide farve fra de høje skyer med det glimtende grønne toner der bryder gennem de grå, gule og bløde brune nuancer fra strandens småsten. For et andet dramatisk look, som ikke er mindre afslappende, har vi Rock Cave on the Beach, som har en dramatisk gul sandstensfarve, den vises sammen med den sene sol og dybe skygger, og hvor de afslappende blå toner fra havet ligger bagved. Begge bringer de naturlige elementer sammen i utrolige kombinationsmuligheder, hvormed der gengives en visning der er næsten lige så god, som hvis man selv var der. I tillæg til dette er Somewhere Over the Rainbow en anden af vores himmel, land og havscener, som afbilleder et dramatisk landskab med fokus på en gylden sandstrand, som placeres mod en himmel der oplyses af en naturlig regnbue. I denne, som i så mange andre, kan du næsten dyppe tæerne i det krystalklare vand!

Malet tapet

Foruden vores imponerende strandscene fotografier, der bringes til live i deres store størrelser, har vi også et antal af mere fortolkede fototapeter, som man kan vælge. Du kan for eksempel vælge Another Beautiful Day af David C. Miller, som angiver en malet solnedgangshimmel mod en spændende tropisk atmosfære. Han er også ansvarlig for nogle af vores andre strandscener, såsom fototapetet Day at the Beach, som har et sildebensmønstret himmel i blå og pink, med fugle der vader i vandet, mens de nyder dagens sidste sollys. Beach Path af David James er et andet godt valg i denne kategori, som har et lidt anderledes syn på stranden, som ses lige bag en kystlinje med træer. I denne scene kan du se frem og ind i billedet, det er perfekt at anvende i dit hjem for at skabe en fornemmelse af mere plads, for ikke at nævne vidunder! Og igen, Mickey and Friends - Beach er endnu et eksempel på en sjov strandscene, som vil passe til børn i alle aldre. Det er ideelt til et soveværelse eller legeværelse, og dette fototapet viser hele holdet i fuld kamp med alle de numre, du forventer at se på en strand.

Tropiske temperaturer

Nogen gange ønsker du et fototapet der får folk til at kigge en ekstra gang, andre gang skal det få temperaturen til at stige. Heldigvis kan de tropiske strande som vises på mange af vores fototapeter, gøre begge dele. Tag for eksempel et kig på et billede som Palm Beach Sundown. I en scene der kan være afbilledet fra Florida til thailand, eller fra Jamaica til Brunei, vil dette billede fremvise elegante palmetræer i sort silhouet, der når fra stranden og op mod himlen. Med et afslappende reflekterende hav i baggrunden, skinner solen så klart, at den næster virker som om den kommer i kontakt med vandet. Himlen er fyldt med farver, fra pink der skifter til orange, røde og endda lilla toner. Andre steder kan du finde paradislignende scener af tomme strande i fuld dagslys, der tilbyder indbydende vand og fint hvidt sand, der virker som om det bare bliver ved. Se Tropical Beach Scene eller Palm and Bliss for blot to eksempler på denne form for sorgløse scener, hvor intet er ødelagt af mængderne.

Havets kræfter

Selvfølgelig er vores fototapeter ikke kun centreret om afslappende og idylliske strandscener, de kan også gengive det majestætiske hav, i al dens herlighed. Havscener som The Black Beach præsenterer et livligt billede i monoton med bølger, skum, bevægelse og kraft, som alt er samlet i et dramatisk billede. Beach Mood er et andet eksempel hvor himlen dominerer billedet, med vand der ser ud som om det vender inden for et øjeblik. Og igen, Breaking Wave præsenterer havet når det er mest voldsomt, med skiftende vand der farer ind mod land, alt sammen set fra en ensom måge fra oven af. Hvis dette ikke er noget for dig, så er Sand Writing måske mere dig, som viser de smukke naturlige mønstre der efterlades i stranden, når det dynamiske tidevand er overstået.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.