Strande

Når et vægmaleri, der tapetserer et rum, er valgt for at opnå maksimal effekt, vil det ofte være farvestrålende og give en følelse af eskapisme - præcis hvad du får med et vægmaleri pLæs mereå stranden. Disse smukt udformede vægmalerier er ideelle til en lang række forskellige omgivelser og skaber den følelse af rum, som du kun får fra de brede blå horisonter på en strandscene. Uanset om du søger de mere pastelagtige toner fra en nordeuropæisk strand eller den intense livlighed fra den caribiske kyst, kan du finde det i vores kollektion.

Naturlig skønhed udtrykt gennem land, hav og himmel

I mange af vores vægmalerier med strandtemaer er det kombinationen af blå himmel, sommetider smaragdgrønt hav og den bløde tonalitet af sand og sten, der gør scenen så idyllisk. Disse tapeter er perfekte til en væg og er fremstillet af nogle af de bedste kystfotografier, der findes. Tag f.eks. vores imponerende Gotland Beach-scene, der kombinerer en næsten gennemsigtig himmelblå tone, de høje skyers hvide, letflydende hvide farve og de grønne klitter, der skinner i de grå, gule og bløde brune farver af strandens småsten. For et andet dramatisk look, som ikke er mindre beroligende, hvorfor ikke prøve Rock Cave on the Beach, som har dramatiske gullige sandstensfarver, der vises med sent solskin og dybe skygger, med havets rolige blå vand lige bagved. Begge steder er naturelementerne samlet i herlige kombinationer og giver en udsigt, der næsten er lige så god som at være der. Somewhere Over the Rainbow er et andet af vores himmels-, land- og havscenerier, som viser et dramatisk landskab på en gylden sandstrand, der ligger på en himmel med en naturlig regnbue i strålende farver. I denne scene, som i så mange andre, kunne man næsten dyppe tæerne i det krystalklare vand!

Malet tapet

Ud over vores fantastiske fotografier af strandscener, der er bragt til live i deres imponerende store skala, har vi også en række mere fortolkende vægmalerier, som du kan overveje. Prøv for eksempel at se Another Beautiful Day af David C. Miller, som sætter en malet solnedgangshimmel op mod en spændende tropisk kulisse. Han er også ansvarlig for nogle af vores andre strandscener, f.eks. vægmaleriet Day at the Beach, som har en sildebenshimmel i blå og lyserød med blidt vadefugle, der nyder dagens sidste sollys. Beach Path af David James er et andet værdigt valg i kategorien, der tager et lidt anderledes synspunkt med stranden set lige bag en træbevokset kyststi. I denne scene ser man fremad og ind i billedet, perfekt til at installere i dit hjem for at skabe en større følelse af rum og ikke mindst forundring! Mickey and Friends - Beach er endnu et eksempel på en sjov strandscene, som vil passe til børn i alle aldre. Dette vægmaleri, der er ideelt til et soveværelse eller et legerum, viser banden i fuld fart med alle de kaprikker, du kan forvente på en strand.

Tropiske temperaturer

Nogle gange vil man have et vægmaleri til at løfte et øjenbryn og andre gange til at hæve temperaturen. Heldigvis kan de tropiske strande, der er vist på mange af vores tapetmalerier, gøre begge dele. Tag for eksempel et kig på et billede som Palm Beach Sundown. I en scene, der kunne replikeres overalt fra Florida til Thailand eller fra Jamaica til Brunei, viser dette billede elegante palmer i sorte silhuetter, der rækker op fra stranden til himlen. Med et roligt, reflekterende hav i baggrunden skinner solen klart, da den næsten synes at komme i kontakt med vandet. Himlen er farvestrålende med rosa farver, der går over i orange, rødt og endda lilla toner. Andre steder kan man finde paradisiske scener med tomme strande i fuldt dagslys med dejligt vand og fint hvidt sand, der synes at strække sig i det uendelige. Se vores Tropical Beach Scene eller Palm and Bliss for blot to eksempler på denne slags ubekymrede scener, hvor intet er ødelagt af menneskemængder.

Merets magt

Vores vægmalerier er naturligvis ikke kun centreret om beroligende og idylliske strandscener, men kan også vise hele havets majestæt i al sin pragt. Havscener som The Black Beach præsenterer et levende billede i monotone farver med bølger, spray, bevægelse og kraft, der alle er fanget i ét dramatisk billede. Beach Mood er et andet eksempel, hvor himlen dominerer billedet med et vand, der ser ud til at vende sig med et øjebliks varsel. Breaking Wave viser igen havet fra dets mest frygtindgydende side med et oprørt vand, der farer frem mod land, alt sammen set af en vildfaren måge over hovedet. Hvis dette ikke er noget for dig, så se Sand Writing, som viser de smukke naturlige mønstre, der er efterladt på stranden, når de dynamiske tidevandsmønstre er gået over.
Produktoplysninger