Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Solrige Alper i Chamonix - Tapet - Stue

740

motiver

Bjerge

Bjerge har eksisteret siden menneskeheden først så dagens lys, og de har altid været en udfordring for os. De venter på at nogen skal klatre dem, nogen skal tegne dem, og andre skal bLæs merelive tabt i dem. Du kan nu opleve en smule af den naturlige magi og atmosfære som bjerge skaber, ved at eje et fototapet fra vores tema med bjerge. De er perfekte til alle rum, idet et tapet med bjerge beroliger ens sjæl. Nyd de fantastiske, pudsige og helt realistiske, intense og utrolige højder. Føl kraften ved disse gigantiske bakker, når du kan se dem på din væg. Inspirer dig selv, og dem du elsker, ved at overbevise dem om at du kan flytte bjerge, hvis du blot tror på det.

Lokationer

Få dine egne fototapeter med steder og tinder du elsker. Valg af det perfekte tapet, inkluderer bjergtoppe og scener fra Picos de Europa; Tenaya Canyon, Moraine Lake, Colorado River set fra oven af, og mange flere. Fra Afrika til Asien, Europa til Australien, og selvfølgelige også Nord og Sydamerika, så venter verdens flotteste steder med bjergtinder, på at blive dine som et fototapet.

Action

Bjerge kommer til live med fototapeter af berømte vulkaner, flokke af fugle på tværs af alperne, strømmende floder og mange flere. Skabninger der er midt i imponerende tinder, der er gyldne med sollys, mens daggryet bryder over de mange majestætiske toppe omkring. En følelse af fantastisk historie skabes af ældgamle bygninger som ses på tinderne, og på samme tid kan du mærke en følelse af nostalgi, idet du ser bjerget som noget levende. Dyr og mennesker kan ses på de grønne skråninger eller bjergtoppe, samt snowboarders og skiløbere der opnår utrolige højder.

Surrealistisk

En køkkenscene med bjerge af is, skaber en følelse af pudsighed, til et sted der allerede bruges tit i hjemmet. Prøv et afslappende mønster af bjergtinder på tapet, eller måske smukke fantasiskabninger der drikke fra en bjergstrøm. Tågede morgener fra steder man aldrig tidligere har hørt om, kan måske tage dig til et land fra din favoritbog eller -film. Tapeter der kan hjælpe dig med at huske, med glæde, steder fra dit liv, eller digte fra din fortid, kan nemt opnås her.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.