Pingviner

Selv om de er utroligt nuttede og enormt populære blandt de små, skyldes deres charme til dels også, at pingvinerne virker lidt malplacerede på land med deres næsten komiske sorte jakLæs mereker og akavede vralten. Ikke desto mindre ved man, at når man først ser deres ynde i vandet, at det er der, de har det bedst og er veltilpasset til at leve i havet. Et pingvintapet vil ikke kun glæde og begejstre børnene, men også charmere de voksne. Photowall's store udvalg af pingvinertapet er ikke kun børnevenligt og imødekommende, men findes også i mange forskellige farver og toner. Alle motiverne i pingviner tapetet kan også tilpasses i overensstemmelse med din overordnede æstetik, designplan og farveskemaer, så de passer til dit hjem, kontor eller fritidsrum.

Nogle fakta i pingviner tapet

Et af de mest bemærkelsesværdige træk, som pingviner har, er, at de er flyvefærdige fugle. Selv om de ikke kan flyve gennem luften med deres svømmefødder, tager mange pingviner luften, når de springer fra vandet og ud på isen og omvendt. Et andet kendetegn ved pingvinerne er de førnævnte sorte jakker, som du vil se i pingvinernes tapet sortiment. Pingviner bærer ikke smoking for at gøre et fashion statement, men det hjælper dem blot med at være camoufleret, når de svømmer. Det er en ret genial taktik, som også vil give interessant samtaleemne fra folk, der beundrer dit pingvinertapet.

Socialisering med pingviner tapet

Pingviner er meget sociale dyr, da alle undtagen to pingvinarter yngler i store kolonier for at beskytte dem, der spænder fra måske tohundrede til hundredtusindvis af fugle. De er også kendt for kun at have én partner for livet, så pingviner er kendt som meget romantiske fugle. Dette kan også være et vidunderligt tema for et pingvintapet i soveværelset, der udtrykker anerkendelse for fuglens lidenskab. Men den mest vidunderlige udsmykning pingviner tapet kan fungere som er måske for børnene. Noget som Penguin Real Deal kan forvandle ethvert børneværelse til noget helt særligt, uanset om det er et soveværelse, et skrivebord eller et legeområde. Penguin Wild Strawberry vil helt sikkert glæde enhver ung pige, uanset alder, da dette er et pingvintapet, der appellerer til børn med den varme og bløde farve. Det vil helt sikkert vække interesse og skabe snak med andre børn, når de kommer på besøg eller til en legeaftale. Disse pingviner tapeter er den ideelle udsmykning i din bolig, både for dine børn og for dig selv.

Pingviner tapet som en påmindelse

Klimaændringerne vil sandsynligvis påvirke forskellige pingvinarter på den ene eller den anden måde, men i Antarktis ser det ud til, at tabet af krill, som er deres primære fødekilde, vil være det største problem. Pift dit hjem op med et pingvintapet for at minde dig og andre mennesker om, at vi kan gøre små ting for at hjælpe disse søde skabninger. Du kan skabe opmærksomhed og debat med et stykke som Penguin Night fra pingviner tapetserien, som ikke kun vil glæde sanserne og tilføje visuel vægt til et bolig-, erhvervs- og fritidsrum, men også genopfriske den energi og entusiasme, vi har for pingviner.
Produktoplysninger
  • Viser 1-11 af 11 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.