Påfugle

En af de smukkeste fugle på denne planet er påfuglen, hvilket gør den til et fremragende emne til at have som hovedtema i din boligindretning. Hannens farverige og meget store halefjeLæs merer er iøjnefaldende i Photowalls tapetudvalg af påfugle. Du skal dog vide, at navnet "påfugl" er misforstået af de fleste af os. Artens rigtige navn er påfugl, og det er kun hannerne, der kaldes påfugle, mens hunnerne korrekt kaldes påfuglehøns. Men for nemheds skyld kaldes denne kategori stadig for påfugletapet, fordi den indeholder både han- og hunrepræsentanterne af denne fugleart. Påfuglens naturlige hjemsted er det indiske subkontinent, selv om der findes små bestande andre steder, som er importeret af opdrættere. De er tilpasset livet i skoven, men med menneskets indtog i landbruget er de også kommet til at udnytte de rige gevinster på markerne, hvilket har gjort dem temmelig upopulære hos landmændene. Men bare rolig, de smukke ting, der vises i påfugletapet, vil glæde dig og behage dig.

Farver i påfugle tapet

Vi ved alle, at når det kommer til indretning, er farver virkelig afgørende, når det kommer til indretning. Med påfugle tapet er du virkelig forkælet med valgmuligheder, da der er så mange farvekombinationer på spil. De mikroskopiske krystallignende strukturer, der reflekterer forskellige bølgelængder af lys, afhængigt af hvordan de er placeret, resulterer i klare fluorescerende farver. Kolibrier og glimtende sommerfugle har mestret en lignende visuel effekt på deres egne vinger, men det er i påfugletapeter som "Peacock Garden Midnight Wonderland", at man virkelig kan se skønheden og omfanget af denne naturlige effekt. Takket være selektiv avl er det almindeligt, at påfugle i fangenskab ikke følger den iriserende trend, men udelukkende har hvide fjer. Dette kaldes leucisme, og det skyldes en genetisk mutation, der forårsager tab af pigmentering. Disse påfugle forveksles ofte med albinoer, men i stedet for at have røde øjne beholder dyr med leucisme deres normale øjenfarve. Se på påfugle tapetet med navnet "White Peafowl" til bekræftelse.

Centralt træk

Lad os indrømme det, vi ved alle, at det definerende kendetegn ved denne fugl er dens karakteristiske halefjer. Dækfjerene, som de teknisk kaldes, breder sig ud i et karakteristisk tog, der er mere end 60 procent af fuglens samlede kropslængde og kan prale af farverige "øjen"-mærker i blå, guld, rød og andre nuancer. Du kan se masser af disse i vores tapetarrangement med påfugle. Det store slæb bruges i parringsritualer og parringsopvisninger, hvor det kan være buet til en storslået vifte, der når hen over fuglens ryg og rører jorden på begge sider. Man mener, at hunnerne vælger deres partner ud fra størrelsen, farven og kvaliteten af disse uhyrlige fjertræk. Du kan se en del af denne proces på påfugletapet som f.eks. "Peacock Deco". Denne type billede kan helt sikkert pynte på dit boliginteriør, dit fritidsinteriør og endda dit virksomhedsinteriør.

Symbolsk værdi af påfugle tapet

At have et strejf af kultur i dit interiør er altid et velkomment og tiltalende syn. Da påfuglen er Indiens nationalfugl, har du allerede en fordel med påfugletapet. Fuglens majestætiske og yndefulde form og de charmerende farver i dens fjerdragt har altid motiveret kunstnere af forskellige trosretninger til at afbilde den i en række forskellige medier, fra ler til sten og vægge til træ og metal. Påfugletapeter som "Peacock Bohemia" afspejler denne forbindelse mellem motiv og kunstner. Grækerne lærte f.eks. først at kende påfuglen efter Alexander den Stores erobring. De tilføjede hurtigt fuglen til deres panteon af guder, som f.eks. påfuglene, der trak den græske gudinde Hera's vogn. Da Hera blev betragtet som himlens og stjernernes gudinde, passede de gyldne cirkler og den blå baggrund naturligt ind i billedet. Dette er tydeligt i påfugle tapet som f.eks. "Påfugle og blomster".
Produktoplysninger
  • Viser 1-12 af 12 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.