Tilpas og bestil Pris 319 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Jungle Friends

Jungle Friends Wallpaper føles som om det har givet liv til dyrene fra din yndlings-billedbog, da du var barn. Den har smukke tegninger af jungledyr, herunder en zebra, leopard, giraf, tukan og planter i klart dagslys. Bring den vilde vildmarks skønhed lige ind i dit trygge hjem. Jungle Friends Wallpaper er sjovt og lærerigt Kunst er ikke udelukkende til at skabe et æstetisk look; man kan også bruge det til at uddanne og inspirere. I skoler bruger lærere illustrationer til at fremme børns kærlighed til dyr og gøre læring underholdende. Det samme gælder inden for indretning: Tapeter kan tilføre skønhed, men de kan også være et redskab for dine børn til at lære og forblive kreative. Jungle Friends Wallpaper kan være en god måde at undervise dine børn i junglens vidundere og dyrenes navne på. Desuden kan det også tjene som en inspiration for dem til at elske dyr mere. Det er også en god måde at skabe et engagerende og legende miljø for dem. Som bekendt findes der mange børnefortællinger om dyr og junglen. At sætte dette tapet på de unges værelse er som at bringe disse historier ind i deres hverdag. Tapetets tema fascinerer dem og får dem til at smile, så det er ideelt til deres soveværelse, legeværelse og studieområde. Indretning i tropisk stil Jungle Friends tapetet er børnevenligt, men fungerer godt sammen med en indretning med et aktuelt tema, som voksne elsker. Hvis du vil føle den tropiske stemning i din stue, dit kontor eller din spisestue med dette tapet, skal du matche det med rattan- eller træmøbler, store planter eller indendørs palmer, botaniske prints på gardiner eller puder, lyse dekorationer og bambustilbehør. Det jungleinspirerede tapet skaber en tropisk stemning, der får dig til at føle dig som om du er på en forfriskende ferie. Det kan også få dig til at føle dig som om du har en tur på den vilde side af verden eller rejser gennem en tropisk jungle - en stemning, der vil løfte energien hos dine børn og give en livlig atmosfære til dine besøgende. Det giver dit rum en cool og frisk indretning, hvilket er en perfekt stemning til dit kontor. Så på trods af støjen og forureningen fra det moderne byliv kan du nyde den naturfriske og børnevenlige stemning i dit interiør, især efter en lang og trættende dag. Jungle Friends Wallpaper er et familievenligt design, der kan friske dit bolig-, fritids- eller kommercielle interiør op.

Om produktet:

Ved:
PWP
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e318461
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1-4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e-mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.