Tilpas og bestil Pris 359 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage

Whimsical Pink

Dette finurlige lyserøde tapet ser smukt ud med alle de søde detaljer. Du finder små tegninger af planter, dyr og huse på dette attraktive tapet, som vil få dit værelse til at føles sjovt og se dejligt ud. Perfekt til et sjovt og æstetisk look Whimsical Pink Wallpaper er en fantastisk baggrund, der fremkalder følelsen af at være let og ubekymret. Desuden projicerer tapetets lyserøde farve en følelse af femininitet og afslapning. Mens farverne får rummet til at se roligt ud, gør detaljerne rummet lunefuldt og fornøjeligt. På grund af de bløde farver og de legesyge designs projicerer tapetet også ungdommelighed og charme. Farven er velegnet til indretningen af dit hus, hvis du håber på at tilføje nogle nuancer af pink til dine vægge i stedet for at bruge en fed farvepalet. Den lyserøde farve er knap nok til stede, så de smukke tegninger på tapetet bliver perfekt fremhævet. Sådan bruger du det finurlige lyserøde tapet Whimsical Pink Wallpaper vil helt sikkert tilføje skønhed til dit hjem. Du kan bruge dette tapet til rum, hvor du ønsker at tilføje en preppy og legende stemning. Det æstetiske tapet er perfekt ikke kun til dit børneværelse. Det kan også passe til andre dele af dit hus, hvor du ønsker at se sødt, kunstnerisk og indbydende ud. Mens det kan få et børneværelse til at se sjovt og stilfuldt ud, kan det få andre rum i dit hus til at føles behagelige og dejlige. Hold dine værelser lunefuldt med dette tapet, der ser smukt og muntert ud, for at opnå et mere æstetisk look og tilføje en lystig stemning til dit hus, selv om nogle dage føles travle.

Om produktet:

Ved:
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet
Varenummer:
e314412
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.