Farver

Det er nemt at finde vægmalerier i din yndlingsfarve i vores store sortiment. For din bekvemmelighed har vi endda sorteret dem efter deres forskellige grupper, så du kan få et betydelLæs mereigt overblik og mulighed for at vælge en farve i overensstemmelse med dine personlige ønsker og specifikationer. Desuden kan alle disse elementer og stykker ændres, så de passer til den overordnede stemning, du forsøger at skabe med farver vægmalerier i dit hjem, kontor eller ethvert andet personligt område.

Valget er dit

Efter at have samlet så mange kategorier og niveauer og sorteret dem svarende til deres forskellige nuancer giver dig mulighed for at gennemse dem på en enkel og fordelagtig måde. Farver vægmalerier udvalget er så stort, at du faktisk er forkælet for valg. Vær ikke bange for at eksperimentere med de forskellige farvetoner og pigmenter. Det er en sjov aktivitet at dekorere, hvis du har disse mange alternativer at vælge imellem.

Primære farver vægmalerier

Primærfarver er også kendt som grundfarverne, fordi de ikke kan genskabes ved at blande andre, hvilket gør dem til byggestenene for alle andre farver. Disse farver er især blå, rød og gul. Da disse er grundlæggende for menneskets syn, er det sikkert at antage, at de skal passe til det fremherskende tema i dit rum.

Blåere end blå

De fleste af os forbinder naturligt farven blå med kølighed og fred. Derfor giver det mening at bruge vægmalerier i blå farver i stuen og soveværelset, måske endda i børneværelset eller børneværelset. Med motiver i denne nuance, der spænder fra det ydre rum til skove og bjerge, for blot at nævne nogle få, har du alle muligheder for at give dit rum balance og karakter. Bare fordi blå udstråler kølighed, betyder det ikke, at disse farver vægmalerier ikke også kan bruges som udsagn.

Farver vægmalerier i rød

Rød korrelerer ofte med lidenskab og hjertesager, hvilket sandsynligvis skyldes evolutionen, da det også er farven på det, der i bund og grund er vores krops brændstof, nemlig blod. Farver vægmalerier i rødt er populære, især i en moderne indretning, men også i mere rustikke omgivelser, hvor vi har mere afdæmpede røde nuancer til rådighed. Ikke desto mindre kan du også anmode om justeringer af det skær af rødt, du ønsker, uanset om det er til dit kontor, domicil eller andre personlige områder.

Det hele var gult

Et stænk af farve gør underværker i et rum. Gule vægmalerier i gule farver er et af de mere populære temaer, især for unge familier, da det formidler en ny begyndelse, ligesom en smuk solopgang, som vi naturligvis har masser af i vores sortiment af lærreder af høj kvalitet. Friskheden i denne specifikke farve fungerer i praktisk talt alle typer rum.

Sekundære farver vægmalerier

Logisk set bliver sekundære farver smedet ved at blande to primærfarver lige meget. For eksempel giver gul og rød orange, rød og blå lilla, og blå og gul grøn. Orange står i lighed med gul for energi og inspiration, hvilket kan være perfekt til et lille barn og stimulere dets læringstørst. Eksempler på lilla farver vægmalerier strækker sig fra den naturlige skønhed af en arktisk nattehimmel til den fantastiske charme af et mytisk væsen. Selv om man straks tænker på skove og træer, når man tænker på farven grøn, omfatter vores vægmalerier med grønne farver også scener fra det ydre rum, bybilleder samt abstrakte malerier og unikke fortolkninger af mønstre og organiske udstillinger.

Sort og hvidt

Elsker vi ikke bare alle det klassiske look af sort og hvidt? Det oser simpelthen af raffinement, stil og karisma. Det er ikke underligt, at næsten alle vores udvalg indeholder vægmalerier i sorte og hvide farver. Mangfoldigheden er titanisk og dækker alle slags aspekter og stilarter af billedkunst, herunder, men ikke begrænset til, højdetaljefotografi, intense portrætter, dybt kunstneriske fortolkninger og meget mere. Individualiteten i vægmalerier i sorte og hvide farver er fænomenal og løfter ethvert rum op på et helt nyt niveau af intriger og stamtræ.
Produktoplysninger