Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Watercolor Landscape VI - Pink and Gray

Giv dit rum et skub med den enkle, men stilfulde tilstedeværelse af dette akvarellandskab VI - lyserødt og gråt tapet, der viser en abstrakt illustration af et landskab i alsidige og afdæmpede toner. Dette alsidige tapet vil være en perfekt baggrund i ethvert rum i dit dejlige hjem, uanset om det er i din spisestue, stue, soveværelse, gang eller endda inde på dit kontor. Hvis du ønsker at transformere dit rum med kunst på en subtil måde, vil dette tapet ideelt set hjælpe dig med at gøre det. Watercolor Landscape VI - Pink and Grey Wallpaper er et perfekt køb for dem, der elsker minimalistiske elementer og dets stilfulde tilstedeværelse, der forvandler dit rums visuelle appel.

Watercolor Landscape VI - Pink and Gray Wallpaper passer til minimalistisk boligindretning

. Dette tapets tilpasningsdygtige, men elegante udseende vil tilføje karakter og et æstetisk tiltalende element til din boligindretning. Minimalistisk boligindretning er blevet fremtrædende på grund af deres rene, åbne, slanke og enkle udseende, der giver ethvert rum et frisk pust. Hvis du vil tilføje tekstur til dit minimalistiske rum uden at gå af mode, har du lige fundet den perfekte boligindretning. Forestil dig at komme ind i dit værelse med sådan en kunstnerisk væg klar til at byde dig velkommen, fremhæve dine hvide vægge og være i centrum i dit rum. . Opdater den visuelle appel i dit hjem ved at gå godt i spænd med temaet for dette tapet. Da Watercolor Landscape VI - Pink and Gray Wallpaper er sammensat af dæmpede nuancer, er det bedst at skabe kontrast gennem møbler, polstring og skabe. Du behøver ikke at bekymre dig; stilen afhænger helt af din smag. Hvis du gerne vil have dit hjem til at se moderne ud, er farver som sort, hvid og grå nok til at skabe et stilfuldt interiør. Hvis du inkorporerer disse farver i dit rum med dette tapet, vil det få dit rum til at se elegant og elegant ud. Men gå efter det, hvis du vil tilføje levende toner til dit område. Da dette tapet kan tilpasses, vil det ikke gøre din boligindretning stressende. Du skal bare sørge for, at de elementer, du sætter ind i dit rum, matcher hinanden og følger et tema for at undgå at få dit rum til at se for kedeligt eller indelukket ud.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e321180
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.