Tilpas og bestil Pris 359 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Help

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage (i øjeblikket 5-6 dage)

Botany Banana

Føl dig frisk og frisk med den tropiske stemning, som disse bananblade giver ud i hele rummet. Botany Banana Wallpaper viser en kunstnerisk og perfekt illustration af blade på den hvide baggrund, der hjælper nuancerne med at få mere farveintensitet og springe mere ud fra væggen. Dette tapet vil altid lykkes med at skabe en hyggelig og luftig følelse i ethvert rum, du ønsker det skal have. De grønne nuancer på dette tapet skaber en let stemning, der gør det behageligt at se på. Dette tapet beviser, at tropiske træer som dette virkelig kan begejstre og forvandle din væg til en levende væg.

Transformer dit hjem interiør med Botany Banana Wallpaper

De to egenskaber ved dette tapet er tidløse og trendy. Så hvis du ønsker at omdanne dit hjem til en tropisk stil, der aldrig vil gå af mode, så er dette tapet det, der vil falde i din smag. Klassen er defineret af varme og beroligende farver, der primært er hentet fra naturlige elementer som vand, himmel og grønne områder. Farverne kan være dybe, rige eller lettere og lysere. Den naturlige tekstur af dette tapet er skildret af, hvordan kunstnerne har designet billedet med de forskellige grønne nuancer, der giver hvert blad sin dybde og intensitet, hvilket får det til at fremstå naturligt.

Parring med Botany Banana Wallpaper

Bare et skub af troperne er, hvad du har brug for for at løfte stemningen af dette tapet. Den sommerstemning, som dette tapet vibrerer, vil fungere godt sammen med naturlige og neutrale farver, især farven brun eller træ. Du kan også tilføje nogle bambusmøbler eller -indretninger for at tilføje mere natur til rummet. Figurer og lamper i beige eller mokka vil passe godt til stemningen og give den en chance for balance og visuel vægt. Ved at tilføje disse farver og elementer til dette tapet kan du forstærke dets karakter og få hele indretningen til at se inspirerende og afslappende ud, hvor alle kan tage en pause fra den travlhed, som hverdagen giver.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage (i øjeblikket 5-6 dage)
Produkttype:
Tapet
Varenummer:
e30100
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage (i øjeblikket 8–10 dage).

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-6 dage): Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-6 dage). Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.