Bjerge

Gør dit værelse betagende med fantastiske og euforiske vægmalerier fra Mountains. Vægmalerierne kan skabe en fantastisk væg til at holde dit sind i gang og på rette spor. Med fantastiLæs mereske farver og billeder kan vægmalerierne fra Photowalls kollektion tage dig med til bjergtoppene og nyde den skønhed, de fremkalder. Vægmalerier med bjerge er ikke blot vægdekoration, der skal vises. De er noget, der kan være en del af dit liv og inspirere dig i mange henseender.

Smukke værelser med vægmalerier med Mountains vægmalerier

Hvis du er den eventyrlystne type person og elsker naturens skønhed, er Mountains vægmalerier lige det rigtige for dig. Beundre udsigten til verdens vidunderlige skabelse, træer, samt udsigten til bjerget fra en vis afstand. Disse vægmalerier vil helt sikkert være forfriskende og foryngende, når de tilføjes i dine værelser. At have den fantastiske udsigt er det, du har brug for efter en stresset dag. Ved at bringe en bjergvæg ind i dit hjem vil du tilføje et kunstnerisk, men roligt rum eller rum, som vil forbinde dig med naturens skønhed. Med neutrale toner får du et unikt element og en karakter, der kan passe godt ind i dit rummiljø. Med vægmalerier med bjerge vil du være i stand til at stimulere fantasien og sanserne hos dem, der bor i hjemmet eller rummet. Som centrum eller højdepunkt i rummet kan bjerge være betydningsfulde for mange mennesker. Igennem alle år af menneskets eksistens har folk betragtet bjerge som mystiske og hjemsted for overnaturlige væsener eller guder. For nogle er bjergene et sted for det ultimative menneskelige eventyr. Bjergbestigning betragtes f.eks. som en prøve på menneskets udholdenhed og lyst. Selv om nogle er døde i forsøget på at nå toppen, er det lykkedes mange at bestå den ultimative prøve. Fra at være en tom væg vil tilføjelsen af dit valg af vægmaleri skabe et visuelt større rum og kan ligeledes gøre det mere indbydende. Tænk på det som en luftspejling, der kan bringe dig tættere på naturen.

Mæssigt fantastisk og storslået struktur af planeten

Et bjerg er pr. definition enhver landmasse på Jordens overflade, der rejser sig brat til en stor højde i forhold til det omgivende landskab. Et bjerg hæver sig 1.000 fod eller mere over sine omgivelser og har stejle sider, der mødes i en top, der er meget smallere i bredden end bjergets fod. Ca. en femtedel af Jordens landoverflade er dækket af bjerge. De fleste bjerge forekommer som en gruppe, der kaldes bjergkæder, som f.eks. Sierra Nevada i det østlige Californien. En gruppe af bjergsystemer kaldes en bjergkæde. Eksempel er Pyrenæerne i det sydvestlige Europa mellem Spanien og Frankrig. En kompleks gruppe af bjergkæder, bjergkæder og bjergsystemer kaldes et bjergbælte eller en bjergkæde, som f.eks. den nordamerikanske kordiller, der går fra Alaska til Guatemala og omfatter alle bjerge og højsletter i dette store område. Tro det eller ej, men bjerge har også deres egen betydning, når det gælder symbolik. Bjerge eller bjergkæder har forbindelse med: forhindringer eller overvindelse af forhindringer eller fremskridt. At klatre op ad et bjerg indikerer ligeledes åndelig eller mental opstigning eller forbedring. Med disse elementer er vægmalerier i bjerge ikke bare almindelig vægbeklædning. De er også vægdekorationer, der kan repræsentere, hvem du er, eller hvad du ønsker at være i livet. Tilføjelse af vægmaleri til dit værelse er en måde at personliggøre dit interiør på og kan ligeledes tjene som inspiration. God fornøjelse med indretningen!
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider