Hvaler

Hvis du ønsker fredelige, intelligente giganter som det centrale tema i din indretning, er du kommet til det rette sted. Photowall har samlet et enormt udvalg af hvalplakater, der øjeLæs mereblikkeligt vil opgradere det visuelle udtryk i dine valgte rum. De er ikke blot de største skabninger på vores planet, men også biologisk og økologisk specielle. Hvalplakater omfatter det største væsen, der nogensinde har levet på vores planet, den 30 meter lange hunblåhval. Disse ekstraordinære indbyggere i de dybe oceaner er varmblodede og kan kommunikere med hinanden over store afstande. De dykker til store dybder, men må komme op efter luft, hvilket er den velkendte vandudsprøjtning fra blæsehullet i toppen af deres hoveder, som kan ses på hvalplakater. Du kan også vælge mellem fantastiske fotografier af høj kvalitet og fantastiske kunstværker. Uanset hvilken slags rum du indretter, vil hvalplakater give dig den eftertragtede og tiltrængte stil.

Den symbolske værdi af hvalplakater

Disse vanddyr har været beundret og respekteret i århundreder. Hvaler forbindes typisk med medfølelse og ensomhed og viden om både liv og død. Hvalplakater er derfor en vidunderlig vægdekoration i boligområder som f.eks. stuen. Udånding gennem blæsehullet symboliserer frigørelsen af ens egne kreative energier, hvilket kan være en stor faktor i at få hvalplakater til interiør som studieværelset eller endda mødelokalet på kontoret. I nogle kulturer er de endda tæt på at blive æret som i Arktis, hvor der er legender, der fortæller, hvordan den store ånd skabte det mest perfekte dyr, nemlig buehvalen. At se en hval svømme er et godt tegn for de indfødte, mens det at se en død hval på stranden kan være et dårligt varsel. Når du ser skønheden og dybden i disse hvalers plakater, vil du helt sikkert vide og føle hvorfor.

Økologisk fordel

På grund af deres størrelse, store udbredelse og forskellige fødemønstre påvirker hvalerne havet på særlige måder med en virkelig global indvirkning. De udfylder en særlig og nødvendig funktion i havmiljøet. Disse hvalplakater fra Photowall kan være den blide påmindelse, der fortæller os, at vi skal beskytte disse blide giganter for enhver pris. Folk har en tendens til at skære hvaler over én kam, men der findes faktisk to typer hvaler, nemlig tandhvaler og bardehvaler. Tandhvaler har tænder, som bruges til at jage og spise blæksprutter, fisk og sæler. Tandhvaler omfatter kaskelothvaler samt delfiner, marsvin og orcaer, som du kan se på plakater med hvaler. Baleinhvaler er for det meste større end tandhvaler og omfatter blishvaler, pukkelhvaler, grønlandshvaler og andre. Du kan se disse på hvalplakater som "Whale Friends", et smukt eksemplar med beroligende toner og nuancer, hvilket gør det ideelt til et børneværelse.

Flere hvalplakater

Nogle arter af hvaler er blandt de længstlevende pattedyr. Forskere anslår, at de førnævnte grønlandshvaler kan leve i mere end 200 år! Det samme gælder for hvalplakater, som du kan beholde og endda forære til fremtidige generationer i årtier og årtier frem. Hvalplakater har også en særlig kategori, der er dedikeret til pukkelhvaler. Pukkelhvaler er kendt for at synge høje, komplekse "sange". De lyde, de laver, er de mest varierede i dyreriget og spænder fra høje pibelyde og fløjter til lave, rumlende gurglen. Du kan have disse fantastiske skabninger i din bolig med ting som "Humpback Whale and the Sky". Disse typer hvalplakater kan virkelig give din vægindretning den smukke charme og karakter.
Produktoplysninger
  • Viser 1-88 af 88 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.