Flamingoer

Flamingoer, der er berømte for deres lyserøde fjer og stilklignende ben, kan nu blive omdrejningspunktet i din boligindretning. Som et virkelig eksotisk valg til vægdekoration vil flaLæs meremingoplakater helt sikkert vække nysgerrighed hos din familie, venner og besøgende. Disse vadefugle har fået deres navn fra det spanske ord for "flammefarvet", og en flok af dem er virkelig et imponerende syn. Flamingoer har en vane med at stå på ét ben, og forskerne har endnu ikke fundet ud af hvorfor. Dette er blot nogle af de fakta, du kan lære og derefter dele, når du stolt viser dine flamingoplakater fra Photowall frem. Grunden til, at det giver mening at anskaffe sig flamingoplakater, er, at disse fugle er et velkendt syn, selv for dem, der aldrig har set en flamingo i virkeligheden. De førnævnte lange ben med bagoverbøjede knæ, lange buede halse og mest bemærkelsesværdigt den lyserøde nuance på displayet giver virkelig et mindeværdigt syn. Uanset om det er et boligområde som stuen eller et virksomhedsområde som f.eks. pauserummet på kontoret, vil det helt sikkert have gavn af en plakat med flamingoer for at sætte prikken over i'et.

Den største attraktion i flamingoplakater

Som allerede antydet spiller flamingoernes farver en stor rolle for, hvorfor vi forguder disse fugle. Den lyserøde farve kommer fra betakaroten i de krebsdyr og plankton, som flamingoer spiser. Zoo flamingoer bliver faktisk hvide, hvis deres kost ikke suppleres med levende rejer eller flamingokost, der indeholder carotenoidpigmenter. Man kan virkelig sætte pris på den naturlige livlighed i flamingoers plakater som f.eks. "Flamingo with Golden Sun". Fjerene under vingerne, kaldet flyvefjerene, er sorte. Man kan kun se dem, når fuglene flyver, som på flamingoplakaten "Greater Flamingos". Denne særlige flamingoplakat er fantastisk smuk og kan tilføje noget tiltrængt dybde og rum i dit interiør. Flamingokyllinger fødes med grå og hvide fjer, der først bliver lyserøde om et år eller to. Det kan du se på det smukke billede ved navn "Caribbean Flamingo", en anden flamingoplakat, der kan have en øjeblikkelig visuel effekt på dine vægge.

Mere at vide

Når en flamingo får øje på en potentiel middag, dykker den hovedet ned i vandet, drejer det på hovedet og skovler fisken op ved hjælp af sit øverste næb som en skovl. Den kan også "løbe" på vandet takket være sine svømmefødder for at få fart på, inden den løfter sig op i luften. Fang slutningen af denne utrolige naturlige proces på flamingoplakater som "Flamingo Flight". På flamingoplakater kan du endda observere, hvordan de fodrer deres unger i motiver som "Become Pink". Disse fugle bygger reder, der ligner mudderhøje langs vandveje, da de har en tendens til at samles på mudderflader eller i laguner, hvor de kan finde lavvandede saltvandsbyttedyr. Disse levesteder er også vanskelige for rovdyr at komme igennem. "Flamingoer i tågen" viser, at dette valg ikke kun er intelligent, men også en fantastisk flamingoplakat.

Flamingoer plakater som symboler

I den tidlige egyptiske kultur var flamingoerne en repræsentation af guden Ra, der var kendt som solguden. De mente, at dyrene var der som en påmindelse om denne guds arbejde. De gjorde alt for at sikre, at disse dyr blev bevaret, og det er også det, vi bør gøre. Lad flamingoposterne være en blid påmindelse om, at vi også skal passe på vores planet. I Peru betragtes flamingoen f.eks. som et helligt dyr, og de er ofte bevaret og findes i forskellige former for kunstværker. Flamingoplakater som "Flamingo Heaven" er en refleksion af at indfange disse fugles skønhed. Mange bøger har også referencer til flamingoer, herunder den klassiske Alice i Eventyrland. Alice ender med at bruge en flamingo som køller til at spille kroket.
Produktoplysninger
  • Viser 1-74 af 74 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.