Tilpas og bestil Pris 290 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

BMX Biking at Sunset

Nyd den beroligende stemning på dit værelse, mens solen langsomt synker i baggrunden. BMX Biking at Sunset Wallpaper vil lade dig nyde den magiske time på dagen - permanent - i dit hjem interiør. Denne digitale vægkunst er silhuetfotografi af en cyklist, der stiger op på en rampe i en dejlig skatepark. Træerne, med deres udsøgte grene og frodige blade, ser fascinerende ud mod den lyseblå og orange himmel. Det, der gør det mere opmærksomhedskrævende, er cyklisten, der kører BMX i aktion. En sådan scene vil give liv til dine vægge.

Indarbejd silhuetter og solnedgange i din indretning

At inkorporere silhuetfotografering i din indretning er en af de mest unikke og dejlige idéer, du kan prøve, når du indretter dit hjem. Det tilføjer følelser og stemning til et rum, da de mørke objekter går imod den lyse, pastelfarvede himmel. Faktisk tilføjer fototapeter også effekt til ethvert rum; dette skyldes, at digitale tapeter i høj opløsning er klare og levende. Endvidere kan silhuetfotos formidle en ligefrem historie. I forbindelse hermed fortæller dette cykeltapet om en mand, der forsigtigt træner under den nedgående sol. Silhuetter ser faktisk dramatiske ud, hvilket gør det muligt for dem at tilføje inspirerende værdi til dit boligdesign.

Elegant og munter interiørinspiration til BMX Biking at Sunset Wallpaper

Åbn dine vægge til et andet sted med et actionfoto med høj opløsning, som dette BMX Biking at Sunset Wallpaper. Du kan prøve en fed interiørinspiration med dette smukke tapet, nemlig den sort-orange stil, som også efterligner de dominerende farver i denne vægkunst. Denne indretningsstil og tapetet vil passe godt i områder, hvor du ønsker at skabe en munter og sofistikeret stil. Nogle idéer til boligindretning, der vil fungere godt med dette look, er solsikker i en vase, mønstrede puder, brune sofaer eller lædersofaer og de dominerende sorte og orange indretningsdetaljer. Denne vægkunst vil også se godt ud sammen med orange tæpper, indendørs planter og træelementer.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e23206
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.