Værelser

Her finder du vægmalerier til alle slags rum til alle slags områder. Uanset om du aktivt leder efter et mønstret motiv til gangen, et vægmaleri til soveværelset i afdæmpede farver, enLæs mere finurlig udsmykning til køkkenet eller et sjovt tidligt læringsbillede til børneværelset, har vi det hele til dig i suveræn kvalitet. Disse sortimenter kan også udformes efter dine ønsker og betingelser.

Få et indtryk med vægmalerier til værelser

Et fængende og hypnotiserende syn ved indgangen til et hjem eller et kontor efterlader altid et tydeligt første indtryk og er en god samtalestarter. Gennemse vores samling af rooms vægmalerier for at finde den bedste løsning til din foyer eller indgangsparti. Fra enkle, men kraftfulde mønster skabeloner som f.eks. Stockholm Brick Wall til et mere proklamerende motiv som Oslo Skyline, garanterer vores udvalg, at du får det stærkeste indtryk ved at dekorere det rum, hvor du først modtager selskab.

Liv drømmen

En stue er ofte omdrejningspunktet for interaktion, og det er her man kan give det bedste udtryk for sin personlighed og smag. Det er derfor, at vores vægmalerier til rum har mange forskellige stilarter, lige fra mennesker, dyr, træer, abstrakte malerier, kunstneriske skildringer og så mange flere. Desuden kan alle disse elementer ændres, så de passer til resten af din indretning. Den høje kvalitet og den fantastiske opmærksomhed på detaljerne i vores unikke designs er optimale til at blande og matche forskellige farver og nuancer i familieværelset eller loungen, som nogle folk ynder at kalde det.

Vægmalerier til køkkenet

Selv om køkkenet måske ikke er det første rum, man tænker på, når man ønsker at dekorere med billeder, har det ofte en enormt varig effekt på den overordnede stemning i hjemmet eller endda på kontoret. Du tænker måske straks på at pynte dit køkken med vægmalerier af mad, naturligvis, men overvej også andre temaer såsom vægmalerier med overflade og tekstur, som er et godt modstykke til at give området en rustik og hjemlig stemning.

Kontortid

Rum vægmalerier til kontorer er også af enorm variation, hvilket gør det nemmere at vælge den rigtige komponent, der ikke kun passer til din individualitet, men også til virksomhedens karakter og måske energien blandt den arbejdsstyrke, du beskæftiger eller er en del af. For at give dig nogle ideer og eksempler kan stimulerende stykker som Let it Rain kommunikere, at dit rum er hårdtarbejdende, men også et strejf af sjov med den smukke orange nuance. Et andet kunne være Madrid City Lights, som udstråler et meget professionelt, men samtidig livligt kickback, hvilket signalerer, at du arbejder hårdt, men også leger hårdt. Valgfriheden med disse forskellige rum vægmalerier er virkelig fabelagtig.

Ungdomsværelser vægmalerier

Ud af alle de værelser vægmalerier, er dem til børnene måske de mest visuelt fængslende, da vores unge er de mest påvirket af optiske faktorer. Perfekt til børneværelset, børneværelset eller kravlegården derhjemme, findes et omfattende sortiment af vidunderlige elementer. Uanset hvad dit barn, eller dine børn, er tilbøjelige til, er der noget for alle små poder. Vores billeder af dyr, fantasivæsener, sport, det ydre rum, popkulturelle figurer og mange flere, udført i fantastiske virkelige fotografier, farverige malerier, attraktive illustrationer og informative infografikker, vil ikke kun underholde børnene, men også fremme læring. Gennemse vores enorme samling og vælg de rigtige vægmalerier til dine unger.

Sengetid

Da soveværelset er det mest personlige rum, giver det god mening at få vægmalerier til værelser, der er det mest intime eller det bedste udtryk for din identitet. Samtidig ønsker de fleste af os en følelse af ro og ro i vores kammer, for at fremkalde en god nats søvn og ordentlig hvile. Det er derfor, at vores vægmalerier til værelser tilbyder mange variationer, der varierer fra beroligende natur, overjordiske visioner, dybe citater og selvfølgelig natperspektiver. Med vores praktiske mulighed for tilpasning kan du blande forskellige stilarter, som du ønsker det, og det passer til den stemning, du ønsker at skabe i dine egne fire hjørner.
Produktoplysninger