Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage

Blue Wide

Blue Wide Wallpaper er en repræsentativ kunst, der indeholder delvis abstraktion. Det illustrerer den fantastiske skønhed i forskellige blå nuancer og danner en scene, der ligner et havlandskab under den strålende himmel. Selvom det efterligner havet og himlen, antyder de synlige penselstrøg, organiske former og hele maleriets udseende stærkt abstrakt kunst. Sådanne karakteristika kan være et stort aktiv for din indretning, stimulere dine gæster mentalt og få din familie til at slappe af.

Kunsten og designet af det blå brede tapet

. Din boligindretning eller dit kontor vil føles mere rolig med dette Blue Wide Wallpaper. Alle farver i dette landskabstapet er harmoniske. Havet reflekterer himlens nuancer, og solens pastelorange glød passer perfekt til landskabet. Dette visuelt tiltalende kunstværk vil se perfekt ud i din stue, soveværelse, badeværelse og fritidsområder. Lad det beroligende hav og himlen få dig til at slappe af på sofaen, falde i søvn i sengen eller forkæle dig selv på dit yndlingssted i huset. Derudover vil du også sætte pris på at have denne bløde blå baggrund på dit arbejdsområde, kontor eller minibibliotek. De beroligende blå nuancer vil også se dejlige ud i dit barns børneværelse eller soveværelse, en ideel baggrund, når dit barn hviler eller leger.

Hjemmeindretning med det blå-hvide tema

. Du kan aldrig gå galt i byen ved at parre dette havbillede med det klassiske blå-hvide interiørdesign. Til dette tidløse og beroligende look skal du bemærke, at marineblå parret med hvid skaber en dyr stil, mens det at have et rum med dominerende denimblå nuancer skaber en afslappende atmosfære. Denne vægdekoration vil fungere godt sammen med silke, broderet tilbehør, hvide hylder og dybblå gardiner. Den blå og hvide farvekombination passer ikke kun til områder, hvor du hviler, slapper af eller mediterer, men også til kontorer og professionelle omgivelser, hvor du ønsker at skabe en sofistikeret stemning.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e322586
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning