Værelser

Her hos Photowall kan du finde plakater til alle slags rum til alle slags områder. Uanset om du aktivt leder efter et mønstret motiv til gangen, en plakat til soveværelset i afdæmpedeLæs mere farver, en finurlig udsmykning til køkkenet eller et sjovt billedmateriale til børneværelset, så har vi alle typer værelser plakater til dig i højeste kvalitet. Disse sortimenter af værelsesplakater kan også udformes efter dine ønsker og betingelser.

Få et indtryk med værelsesplakater

Et fængende og fascinerende syn ved indgangen til et hjem eller et kontor efterlader altid et tydeligt første indtryk og er en god samtalestarter. Gennemse vores samling af rooms-plakater for at finde det bedste til f.eks. din foyer eller indgangsparti. Fra enkle, men kraftfulde mønsterskabeloner som det stykke, der hedder Shimmering Valley, til et mere proklamerende motiv som Mad Madrid, sort og hvidt, garanterer vores udvalg af rooms-plakater, at du får den stærkeste effekt ved at dekorere det rum, hvor du først modtager selskab.

Liv drømmen med værelsesplakater

En stue er ofte omdrejningspunktet for interaktion, og det er her man kan give det bedste udtryk for sin personlighed og smag. Derfor har vores værelsesplakater en masse forskellige stilarter, lige fra mennesker, dyr, træer, abstrakte malerier, kunstneriske afbildninger og så mange flere. Desuden kan alle disse elementer ændres, så de passer til resten af din indretning. Den høje kvalitet og den fantastiske opmærksomhed på detaljerne i vores unikke designs er optimale til at blande og matche forskellige farver og nuancer i familieværelset eller loungen, som nogle folk ynder at kalde det. Forestil dig noget som værelser plakat med navnet October Colors, der glæder dig og ethvert selskab du har på besøg i dit hjem eller på dit kontor lige så meget. Efterårsfornemmelserne på denne plakat er diskrete, men varige.

Rumplakater til køkkenet

Selv om køkkenet måske ikke er det første rum, man tænker på, når man ønsker at dekorere med billeder, har det ofte en enormt varig effekt på den overordnede stemning i hjemmet eller endda på kontoret. Du tænker måske straks på at pynte dit køkken med plakater med mad, men overvej også andre temaer som f.eks. plakater med overflader og teksturer, som er et godt modstykke til at give området en rustik og hjemlig atmosfære.

Kontortid med rooms plakater

Rumplakater til kontorer er også af enorm variation, hvilket gør det lettere at vælge den rette komponent, der ikke kun passer til din individualitet, men også til virksomhedens karakter og måske energien blandt de medarbejdere, du beskæftiger eller er en del af. For at give dig nogle ideer og eksempler kan stimulerende stykker som Let it Rain kommunikere, at dit værelse er hårdtarbejdende, men også et strejf af sjov med den smukke orange nuance. Et andet kunne være Madrid City Lights, som udstråler et meget professionelt, men samtidig livligt kickback, hvilket signalerer, at du arbejder hårdt, men også leger hårdt. Valgfriheden med disse forskellige værelsesplakater er virkelig fabelagtig.

Unge værelser plakater

Ud af alle værelsesplakater er plakaterne til børnene måske de mest visuelt fængslende, da vores unge er de mest påvirkede af optiske faktorer. Perfekt til børneværelset, børneværelset eller kravlegården derhjemme, findes et omfattende sortiment af vidunderlige ting. Uanset hvad dit barn, eller dine børn, er tilbøjelige til, er der noget for alle små poder. Vores billeder af dyr, fantasivæsener, sport, det ydre rum, popkulturelle figurer og mange flere, udført i fantastiske virkelige fotografier, farverige malerier, attraktive illustrationer og informative infografikker, vil ikke kun underholde børnene, men også fremme læring. Gennemse vores enorme samling og vælg de rigtige værelsesplakater til dine unger.

Rumplakater til sengetid

Da soveværelset er det mest personlige rum, giver det god mening at købe værelsesplakater, der er mest intime eller bedst afspejler din identitet. Samtidig ønsker de fleste af os en følelse af ro og ro i vores kammer, for at fremkalde en god nats søvn og ordentlig hvile. Derfor tilbyder vores værelsesplakater masser af variationer, der varierer fra beroligende natur, overjordiske visioner, dybe citater og selvfølgelig natperspektiver. Med vores praktiske mulighed for tilpasning kan du blande forskellige stilarter, som du ønsker det, og det passer til den stemning, du ønsker at skabe i dine egne fire hjørner.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.