Heste

Heste er et af de mest kongelige og fascinerende væsner, der har gået på jorden, og de har været en del af vores historie lige siden. Ikke kun som et primært transportmiddel, men ogsåLæs mere som ægte ledsagere og allierede på mange vigtige rejser. Vores samling af hesteplakater afspejler denne forbindelse og understreger den status, som de har opnået. Fra Pegasus, den mytiske, bevingede hest fra det gamle Grækenland, til Comanche, den eneste overlevende fra general Custers dødsdømte 7. kavaleri ved Little Big Horn, har heste været en lige så stor del af helte, myter og symboler gennem hele menneskets historie. I mange kulturer er de den dag i dag et billede på ynde, kraft og skønhed, hvilket også er meget tydeligt i vores sortiment af hesteplakater. Vores fascination af disse fantastiske dyr starter fra en meget ung alder, og vi har sikkert alle på et tidspunkt redet eller i det mindste drømt om at ride på en hest. Du kan nu bringe denne følelse og følelser ind i dit bolig-, erhvervs- eller fritidsrum ved at anskaffe dig en hesteplakat til dit rum.

Alle slags hesteplakater

Photowall lægger stor vægt og stolthed i at gøre dit valg af plakater mere sammenhængende, let og tilgængeligt. Således, har vi skabt fem underafdelinger for denne særlige sektion af hesteplakater, for at gøre din udvælgelsesproces sjov og smidig. De følgende underkategorier af hesteplakater har hver deres unikke, individuelle appel. Heste plakater har Araberheste, føl, islandske heste, ponyer og hingste. Araberheste indeholder sådanne enormt tiltalende motiver som Walking along the Beach, en fantastisk hesteplakat, der viser et smukt eksemplar, der galoperer hen over stranden. kysten, der er gengivet i smuk sort/hvid for at gøre det endnu mere dramatisk. Føller har elementer som f.eks. føl og hoppe af the Stream, som også er meget velegnet til småbørn og børn med sine varme farver og sit elskværdige design. Hvis du er tilbøjelig til noget mere mørkt og modent, er måske Flock of Icelandic Horses fra gruppen Islandske heste hesteplakaten for dig. British Ponies er sikker på at få unge piger til at hvine af glæde, idet den afbilder nogle dejlige dyr fra Ponies-niveauet af hesteplakater. Sidst, men ikke mindst, omfatter Stallions Rocky Mountain Stallion, blot en af de mest fantastiske virkelige billeder af disse yndefulde væsner i aktion.

Kunst for de små

Som allerede nævnt omfatter hesteplakater et ganske stort antal motiver, der også er velegnede til et barns soveværelse, studieområde eller legeplads. Kombinerer man dette sammen vores samling af smukke kunstværker, kan dette gøre for det ideelle match, der helt sikkert vil behage dit barn eller dine børn. Selve motivet er allerede en fantastisk tegning punkt for børn i alle aldre, da de ofte rangerer blandt de foretrukne dyr i deres sind, især unge piger. En hesteplakat som Fell Ponies vil absolut betage dem og blande deres beundring for disse skabninger sammen med den charmerende skønhed af et kunstnerisk maleri. Dette kan måske endda lokke dit barn til at gå ind i kunst og ridning selv. Der er endda noget for de yngste, de småbørn, med værker som Dyr i haven, som har andre søde væsner ved siden af hovedpersonen i kategorien hesteplakater.

Symbolikken i hesteplakater i dit rum

I mange kulturer repræsenterer heste frihed og magt. Du vil se og føle en masse af dette i Photowalls heste plakater kollektion. Dyrets farve betyder også meget i forhold til dette spørgsmål. I visse indianske stammer repræsenterer hvide heste den åndelige verden. Romerne forbinder røde eller brune heste med Mars, krigsguden, hvor de også ofte er afbildet som trækkende solguden Helios' vogn. Heste anses også for at være bringer held og lykke i den keltiske mytologi. Forestil dig nu en hesteplakat i stil med Sky Horses i dit hjem eller kontor. Den vil skabe en følelse af dynamik og helt sikkert skabe et fokuspunkt, der genererer maksimal visuel effekt.
Produktoplysninger