Tilpas og bestil Pris 319 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Just Dance

Udsmyk dit rum kunstnerisk med dette maleri af lidenskabelige dansere midt på den brændende malede gade, der drukner sig i hinandens svingende øjeblikke. Hvis lidenskab ikke er det bedste ord, der beskriver dette tapet, ved jeg ikke, hvad der vil. Just Dance Wallpaper præsenterer dit rum med en fascination for, hvordan dets elementer kombineres til total moderne kunst. De uperfekte streger af blå og røde toner fra gaden gav det perfekte spotlight til danserne på vejen, der skildrer det at være ubekymret og ung. Et must-have for dem, der er passionerede dansere, eller dem, der sætter pris på den kreativitet, som dette tapet kan bringe rundt om deres rum. Just Dance Wallpaper er et fantastisk fokuspunkt for en boligindretning Forestil dig bare dine gæster, der går ind i din stue med dette tapet installeret som din accentvæg. De vil uden tvivl blive imponeret over, hvordan og hvorfor et sådant mesterværk vises inde i dit rum. Det er en fantastisk måde at præsentere din passion eller interesse for danskunsten og malerkunsten på. De kombinationer, som dette tapet bringer, skaber et stort statement. Også dens nuancer vibrerer kraftfuld energi, der gør det iøjnefaldende og spændende at se, især når det rammes af naturligt lys. Hvad går godt med Just Dance Wallpaper Dette tapets livlighed er nok til at fylde lysstyrke i ethvert rum. Så hvis du kombinerer dette tapet med neutralfarvede møbler, indretning og polstring, vil det bringe balance i dit hjem. Farver som brun, grå og hvid vil forstærke de levende farver på dette tapet og kan få din indretning til at se moderne og elegant ud. Du kan inkludere indretningsgenstande som f.eks. sortindrammede kunstværker og portrætter på den anden væg, lamper og indendørs planter for at få det til at se mere naturligt og blandet ud. Vær forsigtig med at sætte forskellige levende farver, for det kan give uoverensstemmelse og få rummet til at se rodet og kaotisk ud. Gå let til værks med dette tapet, og du vil se magien ske.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e322602
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1-4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e-mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.