Tilpas og bestil Pris 329 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Help

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage

Turquoise and Rust

At beklæde dine vægge med noget naturligt og gammelt er den mest effektive måde at opnå et æstetisk grunge-værelse på. Få det til at ske med det samme med dette turkise og rustfarvede tapet. Denne vægkunst har et nærbillede af afskalende turkisfarvet maling og rust. Den flækkede og afskalede maling afslører det rustne stål. Et sådant udseende skaber et rodet og metallisk look, der vil få dit værelse til at føles unikt og forvitret. Det er perfekt til boligejere, der ønsker at skabe en indretning, der udtrykker deres bekymringsfrie personlighed.

Hvad gør tyrkis og rust tapet tiltrækkende

Dette rustne vægdekorationstæppe legemliggør charmen ved grunge-æstetik. Det taler om forskellige temaer og farver, der hentyder til autenticitet og uhøjtidelighed. Sådanne stilarter omfatter vintage, rustik, hip og etnisk. Faktisk kan en smuk blanding af disse stilarter skabe et særpræget look med en frimodig stemning på dit kontor eller i dit hjem. Du kan installere denne teksturerede vægkunst på steder, hvor du ønsker at se indbydende ud. Langt fra et skinnende og dyrt look vil dette give gæsterne mulighed for at nyde et ydmygt hjem og en venlig atmosfære. Den emmer af naturlig skønhed og robusthed, hvilket gør dit hjem design hyggeligt og komfortabelt.

Interiørinspirationer, der ser autentiske og rustikke ud

En rusten metalbaggrund er ideel til en industriel eller grunge indretning. Indretningsarkitekter og boligejere med en gammel sjæl elsker disse stilarter, da det holder sig væk fra det konventionelle, prangende og kunstige. Det vil få dine indvendige vægge til at se vintage og ubesværet smukke ud. Nogle ideer til indretning af hjemmet til dette turkise og rustfarvede tapet er vinylplader, overeksponerede polaroidbilleder, musikplakater, lofttapet og sukkulente planter. Brug neutrale farver, som grå, sort og hvid. Indarbejd fine teksturer, overdimensionerede abstrakte kunstværker, minimalisme, træ og metal. Andre ideer til boligindretning, der passer til en industriel stil, omfatter tidslidte interiørstykker, genbrugspynt, lædersofaer og vintagefund. Desuden kan grunge- eller industristilen se godt ud i din stue, spisestue, soveværelse, badeværelse og meget mere. I dag anvendes grunge-æstetik også på kontorer og kommercielle steder som f.eks. caféer og butikker.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e23750
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.