Tilpas og bestil Pris 290 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage (i øjeblikket 5–8 dage)

Black Panther

Black Panther Wallpaper fremkalder magt og højtidelighed. Motivet på dette tapet med dyretema er et nærbillede af den sorte panter; det vil få dig til at føle, at den skinnende sorte pels fra dette vilde kattedyr er tæt på dig. Du vil beundre dette vægdesign, hvis du ønsker mørke interiører og vilde dyreinspirerede interiørdesigns. En vægdekoration, der kommunikerer en højtidelig og dristig personlighed Mærk stirren fra den sorte panthers gyldne øjne gennem dig med dette Black Panther Wallpaper. Alt på dette tapet er dækket af sorte nuancer undtagen dens øjne, så vægten af panterens blik vil fange øjnene på enhver person, der kigger på det. Desuden vil det sorte tapet tilføje en følelse af eventyr og et strejf af seriøsitet til dit hjem eller kontor. Som du kan se, ser den sorte panter på tapetet rolig ud, men dens rovdyriske og vilde natur vil få dens rolighed til at virke farlig. Du føler dig forbundet med dette fantastiske tapet, hvis du har en seriøs og observerende person, der nøje beregner sine træk. Afslør din modige og vilde side med Black Panther Wallpaper Sorte pantere lever i tætte regnskove. De foretrækker at jage i regnskove eller jungler, fordi de effektivt kan camouflere sig om natten på grund af deres mørke sorte pels. Når du har denne vilde kat i dine boliger eller kommercielle rum, kan du også bruge tapetet til at passe til en indretning, der er inspireret af vilde dyr, regnskove eller jungler. Et regnskovstema er kendetegnet ved frodige grønne farver og naturlige materialer. Prøv en række forskellige grønne nuancer og planter i dit rum med dette tapet. Efterlign regnskoven ved at bruge træmøbler og et grønt eller brunt tæppe, der vil minde om græsland. Du kan også inkorporere nogle dyreprint. Hvis du prøver regnskovsstilen med Black Panther tapetet, vil det skabe en vild aura i dit interiør. Den dyreinspirerede vægindretning er ikke begrænset til dette look. Du kan også drage fordel af dens sorte farve til et moderne, minimalistisk eller sort-hvidt tema. Til dette look skal du huske, at mindre er mere. Tænk også på vigtigheden af funktionalitet og neutrale og enkle farver til disse indretninger.

Om produktet:

Copyright:
Edwin Giesbers
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage (i øjeblikket 5–8 dage)
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e314535
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage (i øjeblikket 8–12 dage).

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage): Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage). Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.