Heste

Heste har været en del af historien siden før den skrevne tid, og de har fået en status som intet andet dyr. Fra Pegasus, den mytiske, bevingede hest fra det gamle Grækenland, til ComLæs mereanche, den eneste overlevende fra general Custers dødsdømte 7. kavaleri ved Little Big Horn, har heste været helte, myter og ledsagere gennem hele historien. I mange menneskers bevidsthed er de et billede af ynde, kraft og skønhed. Bring et strejf af denne vilde skønhed ind i dit hjem med vægmalerier fra vores kollektion med hestetema.

Speed. Grace. Power.

Der er ikke noget bedre end en flok heste, der galoperer af sted, vel? For hundrede år siden var de amerikanske planer hjemsted for flokke af mustangheste, der var hundredvis af hundredevis af dem, der vandrede frit omkring og satte jorden i sving med deres bankende hove. Mustangerne er måske væk, men du kan stadig få den torden med hjem med et vægmaleri med heste, der personificerer den ynde, som de løber med.

En tur til fantasiland

Pegasus var ikke den eneste mytiske hest. En populær favorit selv i dag er enhjørningen, den hornede hest, der optræder i så mange myter fra så mange forskellige kulturer, at nogle mener, at den måske faktisk har eksisteret. Enhjørningen, som efter sigende kan rense giftstoffer og helbrede sygdomme, er et symbol på renhed, på en tabt og mere uskyldig tid. Oplys din hverdag med wallpapers med disse sagnomspundne væsner.

Indbegrebet af kunst

Både animatorer og kunstnere er enige om, at hesten er det sværeste motiv i verden at indfange. Dyrets linjer er bedragerisk enkle, men hvis man tager bare en millimeter fejl, vil den ynde og kraft, som er essensen af det, vi mener med ordet "hest", gå tabt og aldrig vende tilbage. Michelangelo, historiens største billedhugger, skulle efter sigende have grædt, hver gang han skulle skulpturere en hest. Hvorfor ikke udsmykke dit hjem med et tapet, der viser de vanskeligste og smukkeste motiver i verden at indfange, men også nogle af de smukkeste? Uanset om du er på udkig efter noget, der minder om et oliemaleri, eller om du ønsker et mere moderne stykke, kan du helt sikkert finde noget blandt vores udvalg af tapeter med hestetema.

Fred

For så kraftfulde væsner er heste overraskende blide, og der er en følelse af fred ved et billede af en hest i hvile, som meget lidt andet giver. Berolig dine sanser med et vægmaleri af fredelige heste, der drikker ved en sø, eller af heste, der tilbringer tid sammen med hinanden. Disse blide giganter vil bringe et strejf af fred til ethvert rum.

Hestes skønhed i dit hjem

Selvfølgelig er heste ikke bare storslåede dyr. Boligejere har forskellige grunde til at dekorere deres hjem med heste. I mange kulturer repræsenterer heste frihed og magt. Dyrets farve har også betydning. For eksempel er den hvide hest i kristendommen et symbol på døden. I visse indianerstammer repræsenterer heste magt. Som sådan bruges heste ofte som et symbol på krig. I den mytologiske verden er heste også almindeligt forekommende. Romerne forbinder heste med Mars, krigsguden, som også ses trække solguden Helios' vogn. I den keltiske mytologi blev heste også anset for at bringe held og lykke. Uanset hvilken kultur det er, symboliserer heste vidunderlige ting. Det storslåede dyr tjener mennesket, men kan aldrig tæmmes helt og holdent. Disse symbolismer er oftest grundene til, at husejere bruger heste til at dekorere deres hjem. I dag ses heste ikke kun i figurer eller malerier. De er også et almindeligt emne i vægmalerier. Photowall's samling af vægmalerier med hestetemaer er utroligt smukke, da de får ethvert rum i dit rum til at se godt og interessant ud.
Produktoplysninger