Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Heste - Tapet - Stue

368

motiver

Heste

Heste har været en del af historien, siden før den blev skrevet ned, og de har opnået en status som ingen andre dyr. Fra Pegasus, den mytiske vingede hest fra ældgammel græsk tid, tilLæs mere Comanche, den eneste overlevende fra General Custer´s dødsdømte 7. kavaleri ved Little Big Horn, så har heste altid været helte, myter og ledsagere gennem vores historie. Mange mennesker ser dem som værende et billede af yndefuldhed, kraft og skønhed. Du kan nu bringe en del af denne vilde skønhed ind i dit hjem, med at fototapet fra vores temakollektion med heste.

Hastighed. Ynde. Kraft.

Der er ikke noget som en flok heste, der galopperer afsted, er der? For hundrede år siden var de amerikanske sletter hjemsted for flokke af mustanger, der vandrede frit og fik jorden til at ryste med deres hamrende hove. Mustangerne er måske væk nu, men du kan stadig bringe den torden hjem, med et fototapet der viser galopperende heste, med en yndefuld personlighed.

En rejse til eventyrland

Pegasus var ikke den eneste mytiske hest. En populær favorit, selv i dag, er enhjørningen, hesten med horn der ses i så mange myter, fra mange forskellige kulturer, og som mange tror rent faktisk har eksisteret. De siges at være i stand til at fjerne gift og helbrede sygdomme, så enhjørningen er et symbol på renhed, og tabet af en mere uskyldig tid. Gør din dag mere positiv med tapeter der fremviser disse eventyrskabninger.

Sammenfatningen af kunst

Anamatører og kunstnere er enige om at uanset hvilket emne man taler om, så er hesten den sværeste at indfange. Dyrets linjer er misvisende enkle, men hvis det er forkert med bare en millimeter, så er den ynde og kraft som vi kendetegner ved ordet hest væk, og vil aldrig komme tilbage igen. Michelangelo, historiens største skulptør, siges at have grædt hver gang han skulle lave en skulptur af en hest. Hvorfor ikke dekorere dit hjem med et tapet der fremviser hvad der er det sværeste at indfange, men som stadig er blandt de smukkeste emner i verden? Hvad enten du leder efter noget som et oliemaleri, eller om du ønsker et mere moderne mesterværk, så vil du med garanti finde det i vores omfattende udvalg af tapeter med heste.

Fred

For sådanne kraftfulde skabninger, er heste faktisk meget blide, og der er en følelse af fred over et billede af en hest der hviler, der ellers ikke tilbyder meget andet. Berolig dine sanser med et fototapet af fredfyldte heste der drikker ved en sø, eller heste der tilbringer tid med hinanden. Disse blide giganter vil bringe fred og ro til ethvert rum.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.