Astronomi og rum

Der findes ikke noget større og mere spændende sted end det ydre rum, og det har altid ligget i menneskets natur at se mod stjernerne og undre sig. Vores store udvalg af forskellige aLæs merestronomi- og rumvægmalerier afslører de uendelige og utrolige galakser, konstellationer og planeter. Inden for dette tema er der uendelige variationer, det vil tage dig til uendeligheden og videre! Vi leverer også top af billeder af udsigter fra jorden op til himlen, såsom nordlys, og mere kunstneriske fortolkninger af menneskehedens længsel efter at udforske galaksen.

Galakser langt, langt, langt væk

Rummet er utroligt mystisk og smukt, men dets vidundere er så langt væk, at vi ofte glemmer, at de overhovedet er der. Bring nogle af de mest fantastiske galakser og konstellationer i universet direkte ind i dit hjem med vores samling af vægmalerier om astronomi og rumfart, som ikke kun omfatter Andromedagalaksen, en stjernfeltnebel og Orion-næbelen, men så mange flere. Hvem har brug for et teleskop, når du har det hele i utrolige detaljer inde i dit personlige rum?

Planeter i astronomi & rumvæsen vægmalerier

Vi har alle lært om planeternes rækkefølge i skolen, og fortryllelsen af det interstellare rum begynder meget tidligt, men læringen behøver ikke at stoppe der. Et eksempel er vores solsystem - Explore canvas, et perfekt undervisningsværktøj, der lærer dig præcis, hvor stor hver planet er i forhold til de andre, og hvordan de kredser om solen, blandt andet. Det er ikke så tit, at det er så sjovt at tilegne sig viden, og det hele kan gøres fra din lænestol!

Hjem, kære hjem

Hvis du er en person, der kan lide at holde tingene tættere på hjemmet, kan du tage et kig på vores sektion om planeten Jorden med vægmalerier om astronomi og rumfart. Med Blue Dot, Blue Planet og Light on Earth, for blot at nævne nogle få, vil du se vores planet på en helt ny og stimulerende måde. Det er sådan en vidunderlig påmindelse at indse, hvordan vores hjemplanet er så varieret og smuk. Tapetser din stue med disse vægmalerier om astronomi & rumfart, og du vil med garanti give alle gæster et godt emne og forbedre rummet med denne x-faktor.

Stjernerne i astronomi & rummet vægmalerier

Som børn fik vi at vide eller læste om, hvordan vi altid skal nå efter stjernerne og følge vores drømme. Vores førsteklasses samling af astronomi & rumvæggemalerier giver dig mulighed for at bevare eller styrke denne følelse. Stjerner har altid været forbundet med inspiration, fred og meditation. Vægmalerier om astronomi & rumfart kan perfekt indfange vores forhold til himmellegemerne, et konkret eksempel herpå er Nirvana, med sine afslappende blå og cremefarvede farver vil dette rolige lærredsprint sikre, at du finder den eftertragtede indre ro. Tjek Starry Sky eller Starry Space for at se nattehimlen, som du aldrig har set den før. Optaget i ultrahøj detaljegrad betyder den lange eksponering af billedet, at hver eneste stjerne derude er indfanget. Det er langt mere, end du ville kunne se med det blotte øje, og nu kan du spare dig selv en tur ud i kulden og nyde disse udsigter fra dit yndlingsværelse.

Er I klar, børn?

Det er sikkert at sige, at ethvert barn ville blive begejstret for at få sit eget værelse dekoreret med vægmalerier om astronomi og rumfart. Der er noget for enhver personlighed og alder, uanset om de foretrækker de klare, dristige farver i noget som Space Odyssey, Solar System og Amazing Space, de smukke dæmpede toner i Stone Arch og Mælkevejen, Near Space og Deep Space Nebulae eller de beroligende sorte og hvide farver i Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy og Stellar Field Nebulae. Se også Space Age Buddy for et enkelt, men spændende raketskibsprint, som især vil appellere til de yngre børn.

Astronomi og rumvægrender for fremtiden

Kommende videnskabsmænd vil elske et af de detaljerede fotografier fra vores vægmalerier om astronomi og rumfart, mens historikere i fremgang kan vælge minder om uforglemmelige begivenheder som månelandingen, med One Big Leap og Space Shuttle blandt andre. Lad dog ikke børnene få alt det sjove! Disse vægmalerier om astronomi og rumfart er lige noget for at give et spillerum eller en mandehule ekstra appel, som man siger, og de vil helt sikkert være et samtaleemne som et statement i din stue eller opholdsstue. Papirér et soveværelse for voksne med disse prints med rumtema, og du vil have den perfekte baggrund, når du falder i søvn. Disse astronomi- og rumvægmalerier kan synes at være så langt væk, men med vores hurtige service og hurtige leveringstid vil de gøre en verden, eller skulle vi sige en galakse af en forskel i ethvert rum i huset eller på kontoret.
Produktoplysninger