Krybdyr og padder

Levende farver og eksotiske synspunkter er en velkommen tilføjelse til enhver indretning. Tapetet med nogle af naturens mest spændende og interessante dyr, krybdyr og padder, er ikke Læs merebare spændende og overbevisende, men giver også et glimt af en usynlig verden. Denne samling af reptiler og padder er både legende og stimulerende og er derfor en god underholdning for både børn og voksne. I denne særlige sektion er der leguaner, slanger og krokodiller, alle gengivet med fantastiske detaljer og imponerende farvesammensætninger. Du kan bruge reptiler & amfibier tapet i praktisk talt alle rum, og det vil med garanti gøre et visuelt indtryk, uanset om det er et boligområde, et erhvervsområde eller et rekreativt område. Alle motiverne i reptiler & padder tapetet kan tilpasses til din indretning, så de passer til din æstetik, farveskemaer og andre dekorationer.

Skellen mellem krybdyr og padder

Navnet reptil henviser til krybende eller kravlende dyr, mens navnet amfibie henviser til dobbelte eksistensmåder. Reptiler og padder blev engang zoologisk klassificeret som krybdyr på grund af deres mange ligheder. Ikke desto mindre er det også vigtigt at se på lighederne først, hvis du ønsker at blande og matche dit reptiler & padder tapet. Først og fremmest, og som de fleste ved, er begge koldblodede, hvilket betyder, at deres indre varmekilder er så ubetydelige, at de må være afhængige af eksterne kilder for at regulere deres kropstemperatur. Andre fælles træk er, at krybdyr og padder er i stand til at ændre hudfarve, have et skarpt syn, bruge camouflage, bide og puste kroppen op for at undgå rovdyr. Lad os også identificere forskellene mellem de to, så du kan træffe et mere fornuftigt valg af dit reptiler & padder tapet. Krybdyr har en hud dækket af skæl, indånder luft gennem lunger og lægger æg med hård skal på land. Padder er dyr, der kan leve på land eller i vand, og de er kendetegnet ved fugtig kirtelhud, gæller og mangel på skæl. Reptiler & padder tapetet har forskellige medlemmer af begge grupper med unikke designs, rige detaljer og fængslende farver.

Reptiler & padder tapet som symbolsk element i dit rum

Mens slanger og slanger kan skræmme mange mennesker, er disse væsner blevet brugt til at symbolisere både positive og negative elementer af så mange gamle kulturer. Dette kan gøre det til et vidunderligt stimulerende og absolut opmærksomhedsskabende tema at sætte op i dit værelse ved hjælp af en slange i reptiler & padder tapet. Slanger som symboler er et af de ældste og mest almindeligt anvendte på tværs af et utal af gamle kulturer til at symbolisere en bred palet af egenskaber, lige fra visdom til død, fra genopstandelse til forplantning og så videre. Det er sikkert at sige, at et tapet med reptiler og padder i dit bolig-, erhvervs- eller fritidsrum vil skabe samtale og vække nysgerrighed. Dark Leaves II har ikke kun frodige farver, toner og nuancer, men har også en mystisk komponent, da tapetet med reptiler og padder er kunstnerisk gengivet, men også på en eller anden måde skjuler hovedemnet. Denne slange i reptiles & amphibians tapet er helt sikkert en kandidat til flere visninger, på grund af dens enorme visuelle vægt.

Reptiler & padder tapet til børn

Som tidligere nævnt har Photowall reptiles & amphibians tapet til de små. Et stykke som Crocodile Blue fremhæver et skræmmende væsen i virkeligheden, men her i reptiles & amphibians tapet gengivet kunstnerisk og moderigtigt. Selv teenagere vil kunne lide dette reptiler & amfibier tapet, da det har stor visuel vægt og kan se godt ud i soveværelset, studieområdet eller det personlige rum.
Produktoplysninger
  • Viser 1-20 af 20 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.