Tilpas og bestil Pris 329 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Help

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage (i øjeblikket 5-6 dage)

Into the Bamboo

Tapetet Into te Bamboo Wallpaper's lysegrønne farver og rolige penselstrøg af bladene er let at se på og beroligende for sindet. Hver eneste detalje og farve på dette tapet kan skabe en afslappende stemning. Skab en frisk og afslappende indretning Pastelgrønt repræsenterer friskhed og optimisme. Lysegrønt symboliserer universel fred, nyt liv og vækst. Disse farver, der bruges sammen i dette tapet, giver en beroligende stemning, som alle vil elske. Interessant nok hjælper farverne i Into the Bamboo Wallpaper også med at afbalancere følelser. Når du skal skabe en afslappende atmosfære i dit hjem eller på dit kontor, er det ikke nok at vælge beroligende farver og kalde det en dag. Det er lige så vigtigt at overveje temaet for din indretning. I forbindelse hermed er brugen af naturinspirerede tapeter et af de mest populære valg blandt indretningsarkitekter, når de skal skabe denne stemning; dette skyldes, at tilstedeværelsen og udseendet af naturen kan løfte humøret, forbedre koncentrationen og reducere stress. Du kan opnå disse beroligende virkninger af en naturinspireret indretning ved hjælp af Into the Bamboo Wallpaper. Når alt kommer til alt, er et af de bedste resultater af at indrette dit hjem at løfte din families humør og give dine besøgende et indbydende udseende. Sådan styler du dine værelser med Into the Bamboo Wallpaper Det naturinspirerede tapet ser godt ud i næsten alle rum i dit hus og på dit kontor, og dets pastelfarver kan nemt passe ind i mange farvepaletter. Men hvis du ønsker at øge friskheden i dit rum, skal du matche det med farverne hvid, askegrå eller champignon. Dit badeværelse skal se rent og forfriskende ud, især fordi det er det første sted, du og din familie går hen, når I kommer hjem efter en lang dag. Derfor er dette tapet et godt valg til dit badeværelsesdesign. Hvad er mere forfriskende end en bambusskov badet i beroligende farver? Når det kommer til din stue, skal komfort og stil eksistere side om side. Det er her, du byder dine venner eller kolleger velkommen og tilbringer kvalitetstid med din familie. Du kan bruge Into the Bamboo Wallpaper til en smuk biophilic indretning. For at gøre dette skal du tilføje et udvalg af planter, præsentere håndlavede dekorationer og byde frisk luft velkommen. Dette tapet vil også se godt ud i soveværelser. Dæk dine vægge med dette tapet, helst med neutrale møbler og dekorationer, hvis du ønsker at opnå en hyggelig og fredfyldt stemning. Det samme gælder, når du indretter dit kontor, hvor dette tapet kan være ideelt på grund af dets gavnlige virkning på koncentrationen. Samtidig kan du bruge dette tapet til et skovlandtema i dit børneværelse. Brug Into the Bamboo Wallpaper til at style ethvert rum, som du ønsker at bringe en beroligende effekt og naturvibe. Glem alt om byens travlhed, og læn dig tilbage i den fredelige stemning af en malet bambusskov i dit hjem.

Om produktet:

Ved:
PWB
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage (i øjeblikket 5-6 dage)
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e329993
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage (i øjeblikket 8–10 dage).

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-6 dage): Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-6 dage). Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.