Tilpas og bestil Pris 329 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Hanging Palm Leaves - Gray

Hvis du drømmer om at have en hyggelig og frisk stemning i dit dejlige hjem, vil dette hængende palme blade - grå tapet gøre den drøm til virkelighed. Dette tapet viser et simplistisk, men indbydende design, der unægteligt vil forvandle dit rum til et åndefuldt rum. Alsidigheden af dette tapets nuancer vil passe godt til enhver stil i dit rum. De grå hængende palmeblade i deres hvide baggrund udsender en afslappende og beroligende atmosfære, der holder sig i hele rummet. At sætte dette tapet i dit soveværelse, stue, spisestue, gang, familieværelse eller endda dit kontor er et ideelt valg, som du og dine gæster helt sikkert vil elske.

Hængende palmeblade - Gråt tapet bringer rolig hjem interiør

Hvad kan være mere afslappende end at have tilstedeværelsen af naturen inde i dit rum? Selv bare et skub af palmeblade, der er velkendt i tropiske lande, kan få dit rum til at se tidløst og frit ud. Dette tapets alsidige og tilpasningsdygtige udseende vil få dit rum til at udstråle en fredelig og charmerende atmosfære, der vil lokke enhver, der ser det. Vi tror ofte, at det at have eller gøre mere resulterer i et bedre eller endog fremragende resultat, især inden for boligindretning. Men dette tapet beviser, at nogle gange kan enkle og subtile metoder få ikke bare en væg, men også et helt rum til at se attraktivt og indbydende ud.

Parring med hængende palmeblade - gråt tapet

Dette tapets lyse toner vil bringe lysstyrke og nok belysning ind i dit rum, hvilket får det til at se luftigt og hyggeligt ud. Men hvis et rent område ikke er nok, vil parring af dette tapet med mørke toner som sort, grå og brun forbedre hele udseendet af dit værelses interiør og tilføje mere karakter og dybde. Dette tapet fungerer også fint med hvide vægge, der perfekt fremhæver den ensfarvede hvide baggrund af dets grå palmeblade. Prøv ikke at tilføje mere intense nuancer inden i dette tapet, hvis du forsøger at opnå en minimalistisk eller moderne stil til dit værelses interiør, for det kan få dit rum til at se upassende og på en eller anden måde rodet ud. Husk, at neutrale toner er det bedste valg for at passe godt til et roligt og hyggeligt tapet som dette.

Om produktet:

Ved:
PWP
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e321940
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.