Tilpas og bestil Pris 329 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Indstillinger

Dimensioner:

cm

cm

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

Hanging Around - Grey Blue

Dette hænger rundt - gråblåt tapet vil gøre din drøm om at have en behagelig og frisk atmosfære i dit dejlige hjem til virkelighed. Dette tapet har et simpelt, men indbydende design, der uden tvivl vil forvandle dit rum til et rum, der er mere åndbart. Farverne på dette tapet er så alsidige, at de vil passe til enhver stil, du har i dit rum. De hængende blade på den grå baggrund skaber en rolig og afslappende atmosfære, der gennemsyrer hele rummet. Dette tapet ville se godt ud i dit soveværelse, stue, spisestue, gang, familieværelse eller endda dit kontor.

Hanging Around - Gråt blåt tapet skaber afslappende interiør i hjemmet

Hvad kunne være mere beroligende end at have naturen inde i dit hjem? Det meget tilpasningsdygtige udseende af dette tapet vil give dit rum en fredfyldt og karismatisk atmosfære, der vil tiltrække alle, der ser det. Vi tror ofte, at det at have eller gøre mere fører til et bedre eller endog ekstraordinært resultat, især inden for boligindretning. Dette tapet viser imidlertid, at nogle gange kan enkle og subtile ændringer få ikke kun en væg, men også et helt rum til at se tiltalende og indbydende ud. Det er ideelt at placere dette tapet i dit soveværelse eller din stue, hvor du normalt tager en pause, for det vil skabe en perfekt stemning for et beroligende rum i dit hjem.

Parring med alsidigt tapet

De lyse toner i dette tapet vil tilføre lys og belysning til dit rum og få det til at virke luftigt og hyggeligt. Hvis et friskt udseende område ikke er nok for dig, vil parring af dette tapet med mørke toner som sort, grå og brun forbedre den overordnede æstetik af dit rums interiør og tilføje karakter og dybde. Dette tapet ser også godt ud med hvide vægge, som fremhæver den neutralfarvede baggrund af de hængende planter. Hvis du tilføjer nogle naturlige materialer i dit rum med dette tapet, vil du skabe en boho-stil i dit hjem, der fremhæver dets karakter og tema.

Om produktet:

Ved:
PWP
Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e330261
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.
Varianter af dette motiv:

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Monteringsvideo

Download monteringsvejledning

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.