Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Help

Indstillinger

Dimensioner:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

 • Indstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Læg i indkøbskurven: ...

  Ordren sendes inden 4 dage

Baby Bear

Få dit værelse til at se nuttet og sødt ud med dette yndige Baby Bear Wallpaper, der viser et tydeligt billede af et portræt af en babybjørn, der kigger nysgerrigt foran dig. En lille brun bjørn med en hvid baggrund er en ligetil tilgang, men kan tilføje en masse karakter i dit soveværelse, stue, familieværelse og endda dit kontor. Dyreelskere eller dem, der elsker søde og nuttede ting, vil elske og værdsætte dette tapet installeret rundt om deres rum. Tapeter med dyretema er fed til boliginteriør Tapeter med trykte dyrebilleder tilføjer lidt særpræg omkring ethvert rum, hvilket gør det til et modigt sted at have. Baby Bear Wallpaper's farve kan forvandle dit rum til et hyggeligt rum. Dens brug af forskellige nuancer af brun farve giver magen dybde og tekstur. Hjemmeindretningsdesignere overvejer at tilføje denne slags tapet med dyretema for at tilføje karakter inde i et rum. Desuden siger dens ligefremme tilgang meget om at være modig og vovet. Sådan dekoreres Baby Bear Wallpaper Antag, at du foretrækker dette tapet inde i dit soveværelse. Ligesom billedet viser, passer neutralfarvede møbler, polstringer og møbler godt sammen og giver dette tapet en dejlig accent. Farver som brun, hvid, grå og sort kan give det et spotlight og gøre babybjørnens billede til et fokuspunkt i dit soveværelse. Denne overvejelse gælder også, hvis du ønsker dette tapet rundt om i din stue, hvis du foretrækker det. Det er heller ikke noget problem at bruge kraftige farver - farver som sennep, gul, krikand og pasteller passer bedst til dens stemning og motiv. Du kan have disse farver med dine skamler, puder, tæpper eller tæpper, fordi et lille skub af intens farve kan hjælpe med at afbalancere elementerne i dit rum. Du skal også huske, at det ikke er en god idé at accentuere dette tapet med lyse vægge; farverne hvid og grå er de bedste muligheder, hvis du planlægger at have en accentvæg med dette tapet. Brun er en meget alsidig farve, så at dekorere den med forskellige farver vil ikke give hovedpine, og du vil nyde din tid med at dekorere dit Baby Bear Wallpaper.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e322781
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.