Tilpas og bestil Pris 299 kr./m²
Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Beskær dit motiv for at fortsætte!

Klik og træk motivet hen til den del, du vil beholde. Det, som havner uden for ruden, beskæres og fjernes dermed. Er du allerede tilfreds med beskæringen, kan du klikke her

Vælg tapetkvalitet

Inden du går videre, skal du først vælge tapettype og -kvalitet.

Help

Indstillinger

Dimensioner:

cm
  • Centimeter (cm)

cm
  • Centimeter (cm)

Læg 6-10 centimeter til som ekstra margen.

Da vægge og lofter ikke altid er helt lige, anbefaler vi, at du lægger 6 til 10 centimeter til i både bredde og højde, så du har en margen i forbindelse med montering.

Tilpas motivet:

Tapetkvalitet

  • Indstillinger

    x cm

  • Tapetkvalitet

    ...

  • Læg i indkøbskurven: ...

    Ordren sendes inden 4 dage

2001 - A Space Odyssey

Gør dit hjem til en del af en galaktisk tegneserie med dette 2001 - A Space Odyssey tapet, der skaber vintage-vibes i dit værelse. Tapetets illustration i skarpe toner skaber karakter og tekstur på din væg. Hvis du er fan af tegneserier og rumskibe, er dette tapet en tiltalende boligindretning til dit rum. Det er perfekt at sætte op på børne- eller teenageværelset, for det vil tilføje elementer af sjov og spænding i ethvert område. Tapetets kreative design gør det til en fremragende væg, især i din stue eller på dit kontor - et perfekt køb for dem, der ønsker at skabe et finurligt rum i deres dejlige hjem.

Tilføj et kreativt element i din boligindretning

. De fleste husejere tror, at et fiktionsbaseret tapet i deres hjem vil få det til at se barnligt ud. Men dette tapet vil bevise, at de tager fejl, for dets æstetik vil være et fremragende fokuspunkt i ethvert rum uden at få det til at ligne et rum for børn. Tapetet vil gøre ethvert område sjovere, især hvor du kan få mest muligt ud af det, såsom i stuen eller soveværelset. Dette tapet kan fungere som en samtalestarter, for dets tilstedeværelse skaber en indbydende og spændende appel. Det giver dit rum kreativitet og sjov.

Sådan kan du indrette med 2001 - A Space Odyssey Wallpaper

. Dette tapets sorte baggrund vil uden tvivl give indtryk af, at dit rum er stort og åbent. Det vil også se godt ud som baggrund for ethvert interiørdesign eller dekorationstema, du vælger. Lysere jordfarver som hvid, beige, grå, creme og brun er dog det bedste valg, hvis du vil fremhæve balancen i dit rum. De giver også dit rum et slankt, moderne udseende. Derudover vil god belysning forstærke tapetets dramatiske indgang, fremhæve dets detaljer og skabe et veloplyst, luftigt miljø i dit rum.

Om produktet:

Sendes inden for:
1–4 arbejdsdage
Produkttype:
Tapet (fås også som billede på lærred, plakat)
Varenummer:
e334489
info:
Læs mere om vores tapeter. Tapetlim er inkluderet.

Bestil tapetprøve

Vælg tapetkvalitet og få et prøvetryk af tapetet direkte hjem i postkassen. Leveringstiden er som regel 4–8 hverdage.

Pris: 19 kr./stykker

Levering

Vi sender din pakke inden for 1–4 dage: Dit tapet pakkes omhyggeligt i en slidstærk papkasse og sendes inden for 1–4 dage. Altid med fri fragt. Når tapetet sendes fra os, får du en leveringsbekræftelse via e–mail.

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, tilføje objekter eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan tilpasse billedet på mange forskellige måder.